Message |
|
Salutare prieteni, acvariul meu are 2 saptamini si mi ar placea sa mai postez ceva imagini .Sper sa va placa .
|
 |
|
Eu cele mai bune rezultate le am avut cu Easy Carbo aplicat local si filtrele oprite cca 20 minute sau cu pesti SAE care le au mincat aproape toate.
|
 |
|
Am si ceva crypto hobbit in zona central linga eleocharis da mi se pare putin prea neutra ca forma si culoare petru o zona centrala .
|
 |
|
Dap, chiar asa ceva nu am avut . 
|
 |
|
Daca cumva in setupul actual o sa am problema asta pe viitor o sa urmez sfatu tau legat de fosfati.
|
 |
|
Apar si puncte verzi pe geam . Eu ma gindeam de ex . cum e la baza pietrei din stinga, sub peste , ca este BBA
|
 |
|
Am atasat o poza dintr un setup mai vechi ( nus cit de clar si elocvent este) era mai la inceputul aparitiei ei in setupu respective.
|
 |
|
Am vrut sa spun Crypto parva
|
 |
|
ma mai gindesc daca ar merita inlocuit eleocharisu din mijloc ( dintre cele doua pietre mari) cu crypto parvula, daca ar fi mai frumos cu ea
|
 |
|
Pe plante ( in special staurogyne repens) si pe bolovani si nisip. Ma repet mi a aparaut d efiecare data cam la 5 sau 6 luni d ela start si f violent asa . Nu stiu sint carente in apa sau care e cauza.
|
 |
|
OK profesore , ascult de tine. Faza idioata la mine este ca , asa cam dupa 5 luni de setup cind chiar am full de plante imi apare BBA si de aia ma gindisem la SAE. Efectiv imi apar brusc asa cam in 2 saptamini am plin de BBA.
|
 |
|
M ar bate gindu sa mi iau si vreo 4 SAE ( am vazut in oras mici la vreo 3 cm ) sa I am asa preventive pentru alge. Am 4 Otto dar nu mi se par tare eficienti.
|
 |
|
Ma mai gindesc la un lucru nu stiu cit de bine ar fi ( astept sugestii ) daca as pune amania bonsai intre cle 2 pietre mari deci in fata rotalei . Poate ca tranzitia la planul din spate ar fi mai eleganta - ma gindesc dar cumva nu as vrea sa incarc nici foarte tare tabloul.
|
 |
|
si ultima poza
|
 |
|
imaginea
|
 |
|
Inca o imagine
|
 |
|
Atasez si imaginile promise (( scuze pentru reflexia din poza , acvariul e linga geam)
|
 |
|
Alex, am facut azi pacatul sa inlocuiesc o parte din microsoriumul din dreapta cu eleocharis. O sa fac si o poza si am sa o postez. Foarte mare lucru nu cred ca se va vedea in poza ca e inca mic.
|
 |
|
Foarte reusit hardscape ul .
|
 |
|
Si ultima poza.
|
 |
|