[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Salutare prieteni, acvariul meu are 2 saptamini si mi ar placea sa mai postez ceva imagini .Sper sa va placa .
Eu cele mai bune rezultate le am avut cu Easy Carbo aplicat local si filtrele oprite cca 20 minute sau cu pesti SAE care le au mincat aproape toate.
Am si ceva crypto hobbit in zona central linga eleocharis da mi se pare putin prea neutra ca forma si culoare petru o zona centrala .
Dap, chiar asa ceva nu am avut .
Daca cumva in setupul actual o sa am problema asta pe viitor o sa urmez sfatu tau legat de fosfati.
Apar si puncte verzi pe geam . Eu ma gindeam de ex . cum e la baza pietrei din stinga, sub peste , ca este BBA
Am atasat o poza dintr un setup mai vechi ( nus cit de clar si elocvent este) era mai la inceputul aparitiei ei in setupu respective.
Am vrut sa spun Crypto parva
ma mai gindesc daca ar merita inlocuit eleocharisu din mijloc ( dintre cele doua pietre mari) cu crypto parvula, daca ar fi mai frumos cu ea
Pe plante ( in special staurogyne repens) si pe bolovani si nisip. Ma repet mi a aparaut d efiecare data cam la 5 sau 6 luni d ela start si f violent asa . Nu stiu sint carente in apa sau care e cauza.
OK profesore , ascult de tine. Faza idioata la mine este ca , asa cam dupa 5 luni de setup cind chiar am full de plante imi apare BBA si de aia ma gindisem la SAE. Efectiv imi apar brusc asa cam in 2 saptamini am plin de BBA.
M ar bate gindu sa mi iau si vreo 4 SAE ( am vazut in oras mici la vreo 3 cm ) sa I am asa preventive pentru alge. Am 4 Otto dar nu mi se par tare eficienti.
Ma mai gindesc la un lucru nu stiu cit de bine ar fi ( astept sugestii ) daca as pune amania bonsai intre cle 2 pietre mari deci in fata rotalei . Poate ca tranzitia la planul din spate ar fi mai eleganta - ma gindesc dar cumva nu as vrea sa incarc nici foarte tare tabloul.
si ultima poza
imaginea
Inca o imagine
Atasez si imaginile promise (( scuze pentru reflexia din poza , acvariul e linga geam)
Alex, am facut azi pacatul sa inlocuiesc o parte din microsoriumul din dreapta cu eleocharis. O sa fac si o poza si am sa o postez. Foarte mare lucru nu cred ca se va vedea in poza ca e inca mic.
Foarte reusit hardscape ul .
Si ultima poza.

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: