[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Penguin Magic
Forum Index » Profile for Penguin Magic » Messages posted by Penguin Magic
acvariul a fost ciclat 2 saptamani si da,misca suprafata apei sau valureste cum spui tu.
ma poti ajuta cu ce am specificat in mesaj?
mersi.
Ancamarketing
Membru de baza
[Avatar]

IP:
Dup? ce te plictise?ti sa dai copy paste in toate topicurile colegilor poate iti faci tu unul nou.
vezi ca e un buton New topic.

@koala.....ti se pare ceva folositor in mesajul postat de aceasta atotstiutoare?
am dat copy paste doar ca sa fiu sigur ca mesajul meu e receptionat si pt ca am nevoie de sfaturi.
nu ma intereseaza socializarea pe site sa imi fac topicuri sau mai stiu eu ce ii este frica atotstiutoarei.
probabil nu vezi mai departe,e ok.
sper sa primesc raspunsul de care am nevoie si va parasesc repede sa ramana doar doar atotstiutoarea pe site.
mersi.
seara buna
salutare.ma numesc Corneliu,am achizitionat recent ...

Incearca sa postezi lucrurile acestea in topicul tau.
Nu este in regula sa "te bagi" in felul asta peste postarile altor colegi.

Administratia

Administratia

Administratia
salutare.ma numesc Corneliu,am achizitionat recent un acvariu 200 litri si capac cu 2 neoane,12 plante,16 neoni,3 xipho si 2 sanitari.am un filtru exterior eheim pro ecco si as dori sa stiu daca mi-ar trebui neaparat si pompa de aer.cate perechi de pesti as mai putea introduce in acvariu,ce specii si eventualele informatii extra.mentionez ca daca am omis unele amanunte este pt ca sunt incepator.
multumesc anticipat.
Corneliu.
salutare.ma numesc Corneliu,am achizitionat recent un acvariu 200 litri si capac cu 2 neoane,12 plante,16 neoni,3 xipho si 2 sanitari.am un filtru exterior eheim pro ecco si as dori sa stiu daca mi-ar trebui neaparat si pompa de aer.cate perechi de pesti as mai putea introduce in acvariu,ce specii si eventualele informatii extra.mentionez ca daca am omis unele amanunte este pt ca sunt incepator.
multumesc anticipat.
Corneliu.
200 litri 9 plante si 2 buc lemn plus filtru eheim pro ecco 130 si capac cu 2 neoane.
oricum am cumparat o pompa aer eheim air pump 400
am un filtru eheim pro ecco 130 si as dori sa stiu daca e suficient sau mai am nevoie si de pompa de aer?
multumesc anticipat.

Forum Index » Profile for Penguin Magic » Messages posted by Penguin Magic
Go to: