Salut, m-am apucat sa citesc p-aci pentru ca setupul meu (inca nu este) asemanator, in sensul ca eu am display 600/600/550 si sump 450/450/450.
Ce diametru interior au tevile de la BA ? Cum face fata pompa Eheim 3000 (presupun ca e cea compact, reglabila)
Pompele de valuri, simti nevoia de 2 sau ar face si 1 fata?
Doream sa te pun la treaba sa faci niste teste cu ledurile pe care le ai si de asemenea sa-ti fac niste observatii
Neoanele T5HO de 24W functioneaza optim doar cu balasturi de 24W sau de 14/24W, daca iei alt balast cauta pe site-ul osram balastul respectiv si vezi ce tipuri de tub merg puse pe el.
Eu am gasit pe ebay balasturi scoase din lampi lovite 4x14/24 (la noi sunt 6 miliaone)
http://www.ebay.de/itm/Osram-Quicktronic-Intelligent-QTi-DALI-4-x-14-24-DIM-EVG-dimmbar-1-100-/191071400177?pt=Bauteile&hash=item2c7cbe30f1
Sunt curios de distanta dintre ledurile de pe lampa ta, daca face lumina satisfacatoare (ca si intensitate, nu ca si culoare), cum sunt legate(serie/paralel) si ce sursa de curent folosesti.
Acu' vad ca esti din Bucuresti, daca e sa incropesc o mini lampa pot sa vin la tine sa fac o proba ?