[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: darthradu
Forum Index » Profile for darthradu » Messages posted by darthradu
Caut ceva in genul lui NAC6, sau altceva asemanator, sau ceva silentios si sa-si faca treaba.
Bazinul are 190L net.
Nue vb de sump inalt, ca skimmerele stau in aprox 20-30cm de apa functie de model, insa pt bazine mai mari sunt mai inalte.
Pipai-mi-ai sumpu'
Problema e ca skimmeru ala tre sa fie de vreo 60cm inaltime la ce bazin vrea el..., nu?
Pai display 600/600/550 si sump 450/450/450 ca sa pot sa-l scot/bag in dulap fara sa demontez usa. Eventual sa-l pot revinde usor ca e tot din sticla ultraclara, geam de 8,fund dublu.
Pai e doar una pe stoc Eu nu inteleg intrebarea.
E indeajuns bre sumpu ala!
Haidi bre ce dracu ca pana si eu am ales sa-l fac cu sump, eu care nu l-am vazut pe nemo decat la televizor
Pana acu a fost singura piedica din calea fericirii mele
Ce-aveti bre, de unde atata dedicatie N-am timp si nici spatiu, l-am dus la pepika cu mari sperante Sper sa n-ajung sa mi-l lipesc eu in bucatarie
Urmatoarele poaze sper sa fie cu el lipit sau chiar montat deja pe dulap.
Pt ca Lili. Desi eu l-as monta si m-as preface ca nu e acolo
Si iata ca m-am vazut cu sticla in brate
http://img.plici.ro/image/ZHM

Salut, m-am apucat sa citesc p-aci pentru ca setupul meu (inca nu este) asemanator, in sensul ca eu am display 600/600/550 si sump 450/450/450.

Ce diametru interior au tevile de la BA ? Cum face fata pompa Eheim 3000 (presupun ca e cea compact, reglabila)
Pompele de valuri, simti nevoia de 2 sau ar face si 1 fata?

Doream sa te pun la treaba sa faci niste teste cu ledurile pe care le ai si de asemenea sa-ti fac niste observatii

Neoanele T5HO de 24W functioneaza optim doar cu balasturi de 24W sau de 14/24W, daca iei alt balast cauta pe site-ul osram balastul respectiv si vezi ce tipuri de tub merg puse pe el.
Eu am gasit pe ebay balasturi scoase din lampi lovite 4x14/24 (la noi sunt 6 miliaone) http://www.ebay.de/itm/Osram-Quicktronic-Intelligent-QTi-DALI-4-x-14-24-DIM-EVG-dimmbar-1-100-/191071400177?pt=Bauteile&hash=item2c7cbe30f1

Sunt curios de distanta dintre ledurile de pe lampa ta, daca face lumina satisfacatoare (ca si intensitate, nu ca si culoare), cum sunt legate(serie/paralel) si ce sursa de curent folosesti.

Acu' vad ca esti din Bucuresti, daca e sa incropesc o mini lampa pot sa vin la tine sa fac o proba ?
De aici am aflat ca are Petty, acu' eu habar n-am cine e Petty, dar are
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/120/31769.page
Credeam ca e diferenta doar de producator, care-i treaba cu sarea diferita?
Cred ca o poti pune in sump chiar langa iesirea de tur.
Da-le cu silicon da-le draq ) Dupa aia spartura de coral, nisip, variante exista
Fa-le albe
CatalinBarbu wrote:Mie imi place cum arata totul, e profi, e curat, iar returu' ala copilaresc chiar dadea mai bine daca era negru

fixed
Pai as inchide robinetul de apa al wc-ului.
Plutitorul sau un switch pus in bazinul wc sa actioneze o electrovalva care sa dea drumul la apa prin osmozor. Un bazin separat pentru apa de osmoza cu switch de preaplin care sa comande aceeasi electrovalva.
Acu nu stiu ce s-ar intampla daca iesirea cu apa murdara de la osmozor este obturata(a se citi inchisa) si totusi dau drumu la apa prin osmozor. Iese apa cu carcalaci pe unde tre sa iasa curata sau nu functioneaza osmoza?

Apa de umple vasul wc e aceeasi ca cea de la robinet?
Corect
In cat timp scoate pe evacuarea murdara 10L ?
Presupun ca sunt mai multi factori de luat in considerare, gen presiunea apei, litrajul osmozorului.
Un coleg de forum spunea ca scuipa cam de 4x cantitatea apei filtrate ca si apa murdara.
O merge cu acvariu din plexic )

Forum Index » Profile for darthradu » Messages posted by darthradu
Go to: