[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: CIUPY
Forum Index » Profile for CIUPY » Messages posted by CIUPY
Nu sunt tipul care face tampenii chiar asa...clipul ala e facut cu un samsung y galaxy.Ma apuc acum de treaba.Sterg geamurile,fac rost de o camera video buna,deschid un topic.Sa vedeti si voi acvariile mele SI sa ma ajutati cu sfaturi.
ionut_dt wrote:Eu dupa toata "polemica" asta creata, nu-mi doresc decat, ca autorul acestui topic sa ajunga macar la 1/2 din calitatile lui Blue (acvaristic ma refer )

Cred ca mai am de muncit,dar o sa incerc sa iti urmez sfatul...
Bineinteles... :-D
Mersi...astept coralii :-D . :P
Am facut un video rapid cu telefonul pana ce o sa deschid un topic.Din pacate camera mea video,are un alt tip de extensie CRSLL sau ceva de genu...nu stiu cum sa fac ca nu imi apar pozele pe laptop,dar o rezolv eu...
https://youtu.be/Szyk6hIRlLg
Spuneti-mi daca merge...
Cum pot posta video?Pot sa fac un topic unde sa prezint mai multe acvarii sau le iau pe rand?
1.Acvariu nu e cel de pe nanoreef si nu e gol...
Are cativa corali si pentru domnul Ciprian voi face o prezentare.
Cred ca asta va rezolva toate nelamuririle...de fapt problema este ca in momentul de fata par suspicios pentru unii dintre voi,deci voi deschide un topic unde imi voi prezenta acvariile.E ok asa?
Deci...la ce intrebari vreti sa va raspund?
Fratilor...asta este.O las balta.Oricum ma descurc fara forum,daca credeti ca va pot dovedi cumva...spuneti,ca pun poze cu ce vreti voi.Nu ma ocup cu cersitul..nu ma ocup cu nimic,nici bisnita nu fac.O fac din pasiune.
Aaa...acvariu nu e gol.Are cateva chestii care pot sa spun ca il fac marin...fie el chiar micut.
Ce spuneti mai oameni buni.Poate mi-am luat avant prea tare.
Spuneti-mi...cum vreti sa ma "revansez" si va dovedesc ca situatia nu e asa cum ati comentat mai sus...si poate sa imi recapat din nou "statusul" ?
Iti dai seama ce eu nu pot importa,nu pot avea atatea vietati...dar,cunoscand mai multi prieteni care au petshopuri online in dezvoltare si pot importa,cu permisiunea lor am publicat CATEVA ditre animalutele pe care le importa ei.
Bai fratilor nu va mai bateti joc de mine
Ce fel de colegi de forum aveti aici...
Daca omul(eu) e nevinovat si voi va bateti joc de el...el cum se simte?
Am vazut ca muti dintre voi si-au dat cu parerea despre mine...va voi explica in 2 clipe cum sta treaba si daca nu ma credeti aduc dovezi:
Am 15 ani si am inceput cu un acvariu de ciclide,simplu...tatal meu m-a sprijinit in acest hobby in continuare.Am mai facut inca 2 acvarii apoi inca unul de 500(stiti cum este),apoi am facut un marin unde, AM vietuitoare si corali,dar nu e full.Dupa atatea investitii in acvaristica si doar pentru hobby,tata a spus sa nu mai cheltui atatia bani si daca mai am nevoie de ceva sa fie ieftin sau sa iau din banii mei.Deci,ca sa imi pot continua "cariera" am inceput sa vand diverse lucruri pe care le mai aveam,sa vorbesc cu alti oameni ce importa vietuitoare si sa fac umpic de publicitate animalutelor ce se importa...ect...
In momentul de fata am niste acvarii frumusele pe care eu le-am muncit.O sa pun poze aici ca sa vada lumea si sa nu va mai faceti o parere proasta despre mine.
Comentati pe baza celor spuse de mine acum.Sper sa pot clarifica lucrurile.Nu sunt un escroc ca sa stiti si pe toti care au venit la mine pentru a cumpara cate ceva,au fost foarte multumiti.
Multumesc
Este ok...cat despre semnatura e doar ca sa fie acolo...superficiala,nu vreau sa imi fac neaparat publicitate.Asa cum am spus voi deschide un topic nou cu acvariul meu.Nu vreau sa supar pe nimeni.Nu am salariu...am 15 ani)).
Ok o sa fac o prezentare a bazinului meu intr-un subiect nou.
Daca are cineva ciupercute sa dea,mi-ar fi de mare folos...nu am nici una
Scuze...n-am vazut.Ms.
Sunt interesat.Imi puteti da PM cu nr. dvs. de telefon sa discutam niste detalii?
Multumesc.
Ii pot gazdui eu.Daca mai este valabil si daca binevoiti.
Multumesc
Domnule ,@melcu ,o sa imi completez profilul.Multumesc de advsrtisment.
Multumesc mult colegului @alexiumihai ,care m-a ajutat cu niste corali.

Forum Index » Profile for CIUPY » Messages posted by CIUPY
Go to: