[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
S-a mai suparat el pe noi ca nu eram de acord cu lucrarea initiala, acum sper ca a inteles si de ce
Am vazut mai apoi ca au si un controller mai pricopsit, cu control din aplicatie de pe telefon.
Vezi tu cum ti-e mai bine
https://arled.ro/produs/controler-monocolor-telefon-si-telecomanda-touchscreen/
Am gasit
https://arled.ro/produs/lampa-led-arled-x-60-extensibil-pana-la-70/
260 lei
Mai dai 100 si ceva pe controller si sursa. Te incadrezi in buget si ramai si cu bani de tigari in buzunar
Tot Chihiros ti-as recomanda si eu, poate gasesti pe undeva un WRGB 2 (noua sare de 1000 lei)
Varianta mai ieftina ar fi Twinstar E-line, dar nu stiu daca exista la 60 cm.
A treia varianta, lampa de la baiatul ala din Cluj, nu mai stiu cum se numeste firma.

Coafura rezista.

Asa sa dea barbosu' suprem.
Sunteti niste babe
Samy wrote:Dupa un schimb de apa!

Scrie si ce mi-ai zis mie, sa capeti ajutor
Da-i numele te rog, sa stim si noi sa ne ferim..
Scuza-mi ignoranta, de ce din Cehia? Erau mai speciali, linie pura, care e spilul?
Eu am fost sambata in hornbach, am fost la 1mm de a-mi baga ceva in ciclide si sa iau o sacosa de vivipari
Camera de supraveghere zice ca e bine

(am comandat pejtii)
Roman in UK my ass.. Recunoaste ca esti chinez si ai 120 de ani!
Iti raspund aici, ca mi-ai dat fix acelasi mesaj si in privat (probabil si altora)

vilceanubogdan wrote:Salut, in final am decis ca voi toti din ce am vazut in mare sa incep cu un acvariu mic

In domeniul marin, faci un acvariu mic doar daca ai experienta. Si eu am inceput cu un acvariu minuscul si mi-am dat seama ca mi-am spart capul. Dar, daca esti hotarat, macar un 60-70 litri sa aiba bazinul.

vilceanubogdan wrote:
trebuie sa caut mai mult sa vad cum ramane siliconul la final lipit , as vrea inlaturat acel exces de silicon si sa ramana strict ce e intre bucatile de sticla lipita , aparent cei ce la waterbox in video de pe yt unde arata how is made au acelasi proces de inlaturare a siliconului in exces pana la limia, si sa ma duc cu sticla de 8mm sau 10mm ultra clara

Nu iti recomand sa tai siliconul, decat daca esti un fan al parchetului imbibat cu apa. Oricum, toata lumea face acum acvarii rimless, eu mi l-am facut pe al meu la Nevertebrate si sunt foarte multumit.

In ceea ce priveste filtrul, spune nu canistrelor. Un filtru bun pentru un nano marin este filtrul HOB. Iar Tidal este net superior oricarui filtru din gama asta.

La lampi nu ma bag, pentru ca nu cunosc modelele respective. Eu am folosit Ai Prime. Iti recomand sa iei ceva cu controller.
Cum le faci ba nene, ca ma scoti din minti..
Da, m-am uitat acum pe whatsapp si sub niste teste kilometrice ai pomenit si de teste.
E bine si asa, nu te stresa
Samy wrote:
Teste de picatura am dat comanda de la sera am auzit ca sunt cele mai precise.

De dragul meu, hai sa spunem ca testele API sunt cele mai precise.
Da ti se pare ca eu ti-am adus aminte in conversatiile matinale? Si era interesul meu sa nu uit smilie smilie
Am uitat, pentru ca ati precizat voi pe aici sa cresc aerarea, am dat pompa de aer mai tare si am schimbat cotul de out cu unul mai mic, care valureste suprafata mai puternic.

Daca te lasa pipota, ca zvarr a uitat, poate aduci si cativa melci din aia de substrat

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: