| Message |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Eu zic sa te orientezi catre un filtru HOB. (ai gresit cand ai scris 5 litri sau..?)
|
 |
|
|
koala wrote: "Fratello, ce naiba e aratarea aia?"
Egzact!
|
 |
|
|
koala wrote:Chestia neidentificata pare GSP.
Multam!
Nimeni wrote:Esti "dus" frate... Gata! te-a captivat saratelul "total si iremediabil"!!!!
Eu unul... nu am vazut atata rabdare la tine niciodata! Sa stai tu "cuminte" si sa astepti..... parca nu esti Batman (cu B mare ;) )
Frumos... Spor!
Ti-am mai explicat, plantatul nu-mi mai ofera nici o provocare, merge de la sine si deja am ajuns sa-l consider un obiect oarecare, un mobilier.
Vedem pe viitor ce se intampla 
|
 |
|
|
Chestia neidentificata, cu antenutele scoase:

|
 |
|
|
Xenia pulsing, abia am bagat-o in acvariu, asa ca nu pulseaza inca, dar sper s-o faca
Chestia neidentificata (inca n-au iesit buburuzele):
"bucatica de alga" cu portocaliu pe mijloc, ati avut dreptate, e o steluta  poza e facuta cu zoom, asa ca nu e prea clara:
Ansamblu cu un pic de culoare:

|
 |
|
|
Nu stiu, vedem cand le bag in bazin 
|
 |
|
|
|
Nu, nu.. e o bucatica de roca de pe care ies niste buburuze mici.
Acum sunt toate la aclimatizat, dar revin cu poze in jurnal cam intr-o ora.
|
 |
|
|
|
Acum chiar se poate inchide, am primit ca cado' de la colegul Alianu (fauchea, pulsing xenia si inca ceva - spre rusinea mea am uitat cum se numeste ), caruia ii multumesc si pe aceasta cale.
|
 |
|
|
Dom'le, deci iepurele ala seamana cu Slimer din Ghostbusters

|
 |
|
|
Fugi sefule de aici, ca in casa la mine ori stau eu, ori scarbosenia aia de iepure
Brrrr, sper sa n-am vise la noapte cu epurila-cotzaila
|
 |
|
|
Aaaaaaaa, am vazut bre
Cand ai zis COD ma gandeam ca e ceva abreviere, gen "CUC"
|
 |
|
|
Andrei1234 wrote:Ai vazut am scapat de nenorocirea aia de cod!!!
Nu, nu stiu despre ce e vorba, nu-mi suna nici un clopotel.
Da-mi link sa vad
|
 |
|
|
|
Deci +1 ora pe saptamana. Roger, multumesc!
|
 |
|
|
|
Sefilor, maine sau poimaine se implinesc 3 saptamani marete. De o saptamana am lumina (50% din putere) doua ore pe zi.
Ce spuneti, e timpul sa dau buleftrica mai mare, sau sa maresc timpul de iluminat?
|
 |
|
|
koala wrote:E un porc de 200 da kile...
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, aia nu e spurcaciune, e ceva da vis! Ma refeream la borhotul ala verde..
|
 |
|
|
|
Aoleo, ce-i spurcaciunea aia bre???
|
 |
|
|
|
Multumesc frumos pentru amabilitate si ajutor domnilor
|
 |
|
|
|
Nu vreau boss corali (duri).
Acvariul mare o sa fie FOWLR, dar pentru ca ma cunosc destul de bine, voi avea cu siguranta si anemone, si corali moi.
Deci? Care e ultima strigare in materie de teste? Si aici ma refer doar la testele Hanna, nu la ce set de teste imi trebuie in total.
|
 |
|
|
|
Multumesc frumos!
|
 |
|
|