Alora de pe reefcentral le-a fost lene sa adauge o linie in configul de apache ca sa mearga site-ul si fara www in fata Asta ca sa nu zic ca-s incompetenti.
Am gasit un cablu dragut (cablu de efractie, ecranat, etc) din pacate nu aveau pe stoc cu 2 fire asa ca am luat cu 4, ma interesa de fapt daca-si face treaba si e ok.
Cel cu 2 fire era mai cul pentru ca avea diametrul de 3.3mm fata de 4mm cat are asta cu 4.
caplu + senzor = love
Operatiuni paranoice Dupa ce l-am umplut cu hot glue si i-am tras un plastic termo peste, am zis sa-l desfac ca sa existe convingerea ca e water in plm proof
Asadar dupa ce am folosit primul senzor pe post de cobai, m-am apucat de al doi-lea. Se incalzeste bine bine plasticul a.i. hot glue-ul sa iasa pe la capete ,se curata ce este in exces, dupa care se mai adauga un plastic termo peste toata afacerea.
Se conecteaza alatura de fratele golas si se observa diferentele si raspunsul la schimbari.
Dupa care se aseaza intr-un borcan cu apa in locul unde ar veni un acvariu pana la vesnica pomenire sau pana crapa, si uite asa am aflat ca apa rece de la robinet are 23 grade si ca fludorul luat pe sub mana din japonia este foarte daunator sanatatii
Pai inafara de alcool ar mai fi drojdia care "mananca" deseuri si alge ca sa le transforme in zahar, zahar care devine sursa de hrana pentru bacterii, bacterii care se hranesc cu nitrati.
Eu tot revin la intrebarea daca ai skimmerul oprit pe durata operatiunii
Stiu toate imaginile din urma, in rest sper ca glumesti, este un jurnal nu un concurs de frumusete, ar trebui sa se vada exact prin ce a trecut bazinul pana a ajuns la un stadiu la care nu va mai suferi modificari, ca d-aia e jurnal Parerea mea.
Imaginile le poti urca si pe site-uri specializate, forumul e draconic si dimensiuni mici, si faptul ca trebuiesc downloadate...
Va recomand http://img.plici.ro este facut de un coleg de forum, si desi nu va garanteaza nimeni ca o sa aveti imaginile acolo si peste 10 ani, tot e o alternativa mai buna.
Eu nu-nteleg de ce are el nevoie de jdemii de reactoare si nu-i ajung un skimmer, o pompa de recirculare si eventual (daca nu are destula piatra vie in display) un reactor cu matrix / spartura coral ?