[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: darthradu
Forum Index » Profile for darthradu » Messages posted by darthradu
Bai, koala a zis "orce" asa ca uite orce-ul meu 30lei 70x180

Ii si vad pe aia mici prin acvariu levitand

imageimage
Alora de pe reefcentral le-a fost lene sa adauge o linie in configul de apache ca sa mearga site-ul si fara www in fata
Asta ca sa nu zic ca-s incompetenti.
M-am dastrabalat.

Am gasit un cablu dragut (cablu de efractie, ecranat, etc) din pacate nu aveau pe stoc cu 2 fire asa ca am luat cu 4, ma interesa de fapt daca-si face treaba si e ok.
Cel cu 2 fire era mai cul pentru ca avea diametrul de 3.3mm fata de 4mm cat are asta cu 4.

caplu + senzor = love
imageimageimage

Operatiuni paranoice Dupa ce l-am umplut cu hot glue si i-am tras un plastic termo peste, am zis sa-l desfac ca sa existe convingerea ca e water in plm proof
imageimage

Asadar dupa ce am folosit primul senzor pe post de cobai, m-am apucat de al doi-lea. Se incalzeste bine bine plasticul a.i. hot glue-ul sa iasa pe la capete ,se curata ce este in exces, dupa care se mai adauga un plastic termo peste toata afacerea.
imageimageimage

Se conecteaza alatura de fratele golas si se observa diferentele si raspunsul la schimbari.
imageimage

Dupa care se aseaza intr-un borcan cu apa in locul unde ar veni un acvariu pana la vesnica pomenire sau pana crapa, si uite asa am aflat ca apa rece de la robinet are 23 grade si ca fludorul luat pe sub mana din japonia este foarte daunator sanatatii
imageimage

Shubi wrote:Lasa-i Dane, sa fac si eu macar 20 pagini

Liliacu' are deja 6 si nici macar n-are acvariu
Cred ca e Dory din finding nemo !

radoveanu e ma-ta
De unde pot eu deduce ca acei cleaner shrimp nu papa aiptasia de fel.
Bre, ca sa fiu ontopic, tu ai unul din cele mai frumoase acvarii de p-acilea

Vad ca la inceput aveai ceva creveti, ce s-a intamplat cu ei de vrei sa adaugi peperminti ?
Pai inafara de alcool ar mai fi drojdia care "mananca" deseuri si alge ca sa le transforme in zahar, zahar care devine sursa de hrana pentru bacterii, bacterii care se hranesc cu nitrati.
Eu tot revin la intrebarea daca ai skimmerul oprit pe durata operatiunii
La fel ce face si vodka, nutrienti, intrebarea este daca ai skimmerul oprit cand faci treaba cu berea
Sebastian Costin wrote:
darthradu wrote:Vederi de ansamblu exista?

Inca nu ca e urat ... ai una ok la #148

Stiu toate imaginile din urma, in rest sper ca glumesti, este un jurnal nu un concurs de frumusete, ar trebui sa se vada exact prin ce a trecut bazinul pana a ajuns la un stadiu la care nu va mai suferi modificari, ca d-aia e jurnal Parerea mea.
Tare aia cu vietuitoarea gen copac si crevetele in spate de parca stie ca e pozat
Vederi de ansamblu exista?
numai la asta nu ma asteptam, wtf
Salut si bine ai venit
Imaginile le poti urca si pe site-uri specializate, forumul e draconic si dimensiuni mici, si faptul ca trebuiesc downloadate...

Va recomand http://img.plici.ro este facut de un coleg de forum, si desi nu va garanteaza nimeni ca o sa aveti imaginile acolo si peste 10 ani, tot e o alternativa mai buna.

Scuze de offtopic
Eu tot dau refresh p-aci ca un copil mic
Ia auzi ma ce zic astia de tine, ca o ai mica si nu ai succes la echilibru
Asta am gasit eu in Hornbach...
http://img.plici.ro/image/ZVH
Eu nu-nteleg de ce are el nevoie de jdemii de reactoare si nu-i ajung un skimmer, o pompa de recirculare si eventual (daca nu are destula piatra vie in display) un reactor cu matrix / spartura coral ?
Goby
https://www.youtube.com/watch?v=aD6E_2vhNJw&noredirect=1

Forum Index » Profile for darthradu » Messages posted by darthradu
Go to: