[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: onekenobi75
Forum Index » Profile for onekenobi75 » Messages posted by onekenobi75
deci ar sta discusii si la 26 de grade ... sunt 12 scalari acum dar intentionez sa mai donez din ei , 2-3 scalari si 6 discusi nu ar merge in 250 de litri ? la tine e si altceva in 1200 de litri,mi se pare imens,ceva poze cu el ai ? ...cum incalzesti ditai tancul ala ? ai pus termoplonjon ? ...
pai si cum ai facut sa ii tii impreuna ?cati scalari si cati discusi ai ? litraj ? le-ai facut ceva tratament de deparazitare ? la temperatura nu ar merge o solutie mai de compromis ? un 26-27 de grade ? eu ma gandeam ca daca bag discusii de aproximativ 10 cm cu scalarii de 3 cm ar fi startul ok pentru toata gasca ...nush zic si eu
salutare !

dupa cum apare si la subiect ,as vrea sa combin scalari cu discusi ,imi pare spectaculoasa combinatia intr-un acvariu plantat . Eu am un acvariu de 250 l platat cu un filtru extern tetrateck 1200 si o perdea de aer ,in care momentan am 11 scalari de 2-3 cm si unul de vreo 10 si ma gandeam sa pastrez cand or forma scalarii perechi ,o pereche sau doua si sa pun si vreo 5 discusi ,din ce am citit o problema ar fi viermii intestinali din scalari care ar fi cam periculosi pt discusi (am inteles ca se poate face o deparazitare oarecum). O alta problema ar fi temperatura de 28 cam zapuseala pt scalari si nici plantelor nu prea le-ar prii . un avantaj ar fi ca as putea sa fac reimprospatari dese de apa ,mi-am luat o pompa submersibila care la buton imi evacueaza apa in canalizare si un circuit de apa de la robinet care completeaza . a avut sau are cineva combinatia asta pe termen mai lung ? niste sfaturi practice ar fi bine venite

multumesc

Forum Index » Profile for onekenobi75 » Messages posted by onekenobi75
Go to: