| Message |
|
|
|
Salutare! Ma intereseaza plantele pe care le donezi, ti-am lasat mesaj pivat. Multumesc si toate bune!
|
 |
|
|
|
nu se poate ocoli gaurirea sticlei cu un tub
daca tendinta generala este de a gauri sticla, trebuie sa fie niste motive serioase; puteti impartasi?
|
 |
|
|
|
diferentele de nivel ale mesei erau foarte mari?
sau sunt de ajuns si unele mai mici?
poate polistirenul nu era omogen
|
 |
|
|
|
corect!
rog un moderator sa modereze topicul
|
 |
|
|
|
eu inteleg asa:
exista geamurile laterale
iar cele 2 funduri sunt inegale ca dimensiuni
cele 4 geamuri laterale se sprijina pe primul fund si il inconjoara pe al doilea
intelegi ce vreau sa spun? sau vorbesc pe dinafara?
|
 |
|
|
|
probabil
|
 |
|
|
|
cu ce ajuta suprafata dubla de lipire?
nu acolo se tin geamurile
parerea mea e ca se tin in lipiturile laterale
te-as corecta la treaba cu flambajul; nu exista flambaj acolo e doar incovoiere
|
 |
|
|
florin0_2001 wrote:Fundul dublu il pui cand lungimea e foarte mare, dar daca si inaltimea coloanei e mare (presiune mare).
s-ar putea sa gresesc aici dar parerea mea ca presiunea unei coloane de apa care se gaseste in acvariu nu poate fi atat de mare incat sa sparga o foaie de geam care sta pe polistiren sau ceva similar; cred ca se va sparge numai daca rezemarea acvariului e facuta aiurea; singurul lucru bun pe care il vad la fundul dublu este stratul de silicon dintre cele doua bucati de geam care are rol de amortizor.
sariti pe mine daca am gresit
|
 |
|
|
|
eu nu prea inteleg rostul fundului dublu
imi explica si mie cineva?
multumesc
|
 |
|
|
|
neonii nu erau hrana naturala a scalarilor?
se intampla ceva daca sunt pusi impreuna?
|
 |
|
|
pentax wrote:1. Zgarieturile sa nu fie cumva la intersectia diagonalei acelei fete sau prin zona ca e si mai nasol .quote]
Imi explici si mie te rog cum vine asta? Ca nu prea vad legatura.
|
 |
|
|
got it!
mai sunt si alte culori care nu corespund cu ceea ce se vede?
|
 |
|
|
|
adica in afara de dungile verticale sunt si unele orizontale care acum nu se vad?
|
 |
|
|
Carja Ioan wrote: Desenul lor este alcätuit din dungi maronii si albastre de formä neregulatä care se intind orizontal pe toatä lungimea corpului.
pai cei din poza au dungi verticale
|
 |
|
|
sa ma lamureasca si pe mine cineva cum e cu culorile la discusi:
http://www.acvariu.ro/coppermine/displayimage.php?album=4&pos=9
astia sunt royal blue dupa cum spune proprietarul, da' io nu-i vad albastri de loc!
Editat de Lucian: NU mai dati link-urile la pozele care apar in partea de jos a albimelor (chiar daca este albumul vostru sau din prima pagina si chiar daca in momentul ala arata poza dorita de voi). Acele linkuri sunt link-uri fixe dar la poze aleatorii... asa ca dupa un timp acelasi link va arata o alta poza... Vezi link-ul de mai sus.
Pentru a fi corect intrati pe albumul vostru, mariti poza care o vreti (dar din album nu din alta parte) si dupa asta copiati linkul din bara de sus a browserului...
Scuze pentru off topicul asta mare dar greseala asta am intalnit-o de 'jde ori...
|
 |
|
|
|
si ce ii opreste pe "amazonieni" sa exporte discusi la scara mare?
|
 |
|
|
http://www.aquaticplantcentral.com/forumapc/showthread.php?t=5483&page=3&pp=10
cand tipul asta se refera la "wild discus dewormed and quarantined by the dealer for a month before he put them up for sale" de fapt zice ca au fost pescuiti de prin nush ce balta?
mi se pare ca arata mai bine decat cei domestici 
|
 |
|
|