[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: alma347
Forum Index » Profile for alma347 » Messages posted by alma347
am si eu o gramada de 5 rcs ma gindesc sa le dau resturi de morcovi ramasi de la storcatorul de fructe un virf de cutit nu mai mult (zgircit rau) voi inceca si cu salata
baj wrote:

Ca sursa de hrana poti sa le mai dai salata,castravete,dovlecel sau banana

le dai crude sau le prepari cumva ? am inteles ca si morcovi sunt buni (in cantitati mici )
cu parere de rau recunosc ca bugetul este f mic desi sticla am luat-o deja proiectul se va lungi citeva luni.

cu probabilitatea apei in casa m-ati convins 100% sa iau un filtru nou ,

daca se poate ca acest post sa se mute la " Coltul incepatorului pt
pina la urma tot raul este spre bine

de acum in colo incepa partea cea mai frumoasa tre sa refac dulapul sa-mi tina cela aprope 200kg sticla este de10mm ,filtru vreau sa incerc unnul extern ce-mi recomandati ?bun ieftin usor de intretinut etc (tote calitatile cautate de un roman ) poate unul handmade ?
Mi-am pus in cap sa fac un nou acvariu plantat ,mai mare de cit cel existent cca70l ,cu dimensiunile de L800mm,l400mm si h500mm in comanda data geamgiului am grest latimea cu inaltimea si mi-a adus sticla cu dimensiuni de L800 ,l500 si h400 .

ce parere aveti ? sa-l las asa sau sa ma scarpin in buzunar si sa comand alta sticala cu dimensiunile initiale

astep parerile voastre
multam pt poza am facut-o cu telefonul si nu am stiut cum s-o intorc

Sanitari nu-i tin sa creasca asa mari de obicei ii tin pina la 7-10 cm si apoi ii dau la schimb cu alti mai mici.Voi incerca si alte specii de sanitari dar pina acum acestia au fost foarte "nepretentiosi "

Cu rcs a fost o joaca daca pot spune asa ,acum am inceput sa-i studiez mai atatent si chiar au inceput sa-mi placa ,momentan 5 dintre ei sunt in maternitatea elderilor, al saselea mi-a sacapat in prima zi cind i-am luat si acum avea citiva milimetri 5-6mm, f. mic ,acum a depasit 1cm il mai vad din cind in cind prin acvariu sper sa nu se ia nimeni de el .

Anubiasul l-am plantat ingropat dar se pare ca am avut noroc cu el,acum am aflat ca nu trebuie ingropat ,acum creste la suprafata nisipului singur eu nu i-am facut nimic .Ce nu-mi place este faptul ca a inceput sa creasca alge pe frunze si ma enerveaza enorm (.
sorry pt poza dar sper ca va veti descurca
Salut tuturor ,ma numesc Marian si sunt din Constanta nu am experienta in acvaristica dar imi place :sa observ,sa studiez si sa intreb am un acvariu de 70l plantat cu un anubias ,java , restu nu stiu cum se numesc .Pesti am citiva neoni 15 elderi o femela de xifo (a murit masculul acum citea luni si nu am mai luat atul )2i sanitari 3ancistrus si mai nou am luat 5red cherry shrimp.

atasez poze si atept critici
Am si eu un anubias sau cel putin asa cred cred ca incepe sa infloreasca am pus si poza am planta de aproape un an cind l-am luat avea doua frunze minuscule desi a inceput sa infloreasca nu face butasi sa o pot imultii.

Forum Index » Profile for alma347 » Messages posted by alma347
Go to: