[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: andras
Forum Index » Profile for andras » Messages posted by andras
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by andras
Sper ca nu e o gluma . Daca nu, sa stii ca ai pesti frumosi.
Cat de mare e acvariul?
Mai Ginele, tu toata ziua numai cu gandul la butoaie :nutz: , mai lasa sa traiasca si pesti.

Apropo de acvariu, ai un acvariu cu plante sanatoase.

Scuze pentru offtopic :-)
Daca ii prea mare si nu ai cum s-o fierbi tine-o la apa minim o luna.
Un acvariu, doua acvarii, trei acvarii, ... n acvarii ... Ti-am zis eu ca te paste nenorocirea:

Sa ai bafta cu noul tau acvariu
In nici un caz n-am glumit.
Iti multumesc Val.
Val, poti sa pui o poza cu butelia aceea? Please! :-) Ca sa stiu ce sa cer.
Eventual daca poti spune de unde se poate face rost de ele.
Eu la mutare i-am pus intr-un bidon mare de 60l (umpluta cam 60-70%) cu apa de acvariu si apa proaspata 50/50%, am facut cu ei in jur de 200Km si i-am mai tinut cateva zile asa pana ne-am asezat, au rezistat cu brio.
Sa ai grija la temperatura si daca ii ti mai mult asa pune si o pompa de aer cu burete la ei. N-o sa pateasca nimic.
Na, musai sa remarc faptul ca ai un acvariu placut ochilor. :-) Iti doresc zero alge.
Alex, bine ai venit :-)
Sper sa te simti bine intre noi.
Nu te supara,dar nu cred ca Iulian a vazut cati pesti ai tu acolo in vreo 2o de litri, fiindca alfel nu putea sa-ti dea un astfel de sfat.
Eu n-am atatea pesti in 25o de litri. Poate temporar nu arata semne de imbolnavire, dar iti zic ca esti la marginea parapastiei. In curand o sa se produca dezastrul.
Nu-ti vrem raul, nu vrem sa-ti ti se acrasca sufletul cand vei vedea pestii murind unul dupa altul. Si nu vrem nici pesti sa sufere. 2o de litri sunt pt cateva pesti mici, trebuie sa te obisnuiesti cu gandul acesta.
Da, ii cam nasol

Acum serios>
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index