Message |
|
Am testat zilele trecute o apa minerala carbogazoasa si o apa minerala necarbogazoasa. "Poiana negri" respectiv "Dorna". Prima: GH > 16, KH >20, pH 5.6; a doua: GH 7, KH 5, pH 7.7 Asadar diferente destul de mari intre o apa minerala si una plata.
Pai inseamna ca tot e mai buna apa plata decat cea care curge la mine la robinet pt ca asta are dgh peste 10.cam 13 in zona asta.se prinde calcar pe ceam sus de 2 mm.decat 13 mai bine 7 zic eu.astept raspuns
|
 |
|
1:am o curiozitate.puteti sa-mi explicati de ce anume apa plata din comert nu este buna?2:am auzi mai multe vorbe cum ca,prin fierbere si racire se dedurizeaza apa,e adevarat?eu unul cred ca apa isi pierde din calitate prin acest proces.astept raspunsurile voastre.multumesc
|
 |
|
as dori sa achizitionez 1kg oua de artemia.sunt din focsani.daca marg trimise astept oferte.multumesc
|
 |
|
Ma chinui de ceva vreme sa reproduc scalari.se aleg perechi ,imi depun au grija de icre dar nu iese nimic din ele.cu siguranta motivul este apa foarte dura din zona aceasta.vrancea.cum as putea sa dedurizez apa ?as putea folosi apa plata din comert?
va multumesc
|
 |
|
vand sau schimb carasi superbi, mari.alb cu portocaliu.la schimb as vrea neon,scalari ,oua de artemia,cam orice.astept oferte.sunt din focsani.aveti poze cu pestii pe acest site la albume membri la giov.id meu de mess e giovanny20032004
|
 |
|