[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: bogayman
Forum Index » Profile for bogayman » Messages posted by bogayman
Ai gäsit ca orbu Bräila primii "Tubi"

Am spus ca nu sunt "tubi". Am vazut cum arata tubifex. Erau mai grosi ca ei si aveau ventuza...
Cred ca pana la urma raman la ideia de "lipitoare". Macar am aflat ca nu se inmulteste in acvariu ceia ce e bine ;)
rezolvat.
Rog sa se inchida topicul.
da... as fi de acord. Dar am avut doar 2 exemplare (pana acum), pe care le-am aruncat. Nu mi-a trecut prin cap sa fac poze. Atunci am vrut doar sa scap de ele.
Vreau sa stiu ce sunt ca sa vad despre ce e vorba. Adica e de bine sau nu.
:help2:
Nici asta... smilie .
Dar e mai apropiat ca descriere.
la Culoare/Lungime/Forma e
la grosime ... e putin mai gros si cred ca are ventuza (ca la lipitoare).
Se misca prin apa ca un serpisor, iar cand l-am luat in mana s-a prins cu capul de mana mea, dar s-a dezlipit repede.

salut BLeeD.
NU erau dintralea. Chironomus am vazut ca sunt destul de mici. Eu vorbesc de 3-4 cm.
In plus nu erau "pachetele", ma refer la corpul lor. Erau ca la rama.
salut.
Cu ocazia unor reamenajari am descoperit niste viermi rosii in acvariu.
Descriere: au un capat care se lipeste pe tine (ca o lipitoare), lungi de 3-4 cm, rosiatici(ca o rama). Se misca foarte vioi in apa ca sarpele.

Pana acum am descoperit 2, dar cred ca o sa apara mai multi...
Spuneti-mi si mie ce sunt si cum as putea scapa de ei, cum verific daca mai am...
Ps: nu cred ca sunt planarii pentru ca am inteles de pe forum ca sunt albi, cap triunghiular si au 1-2 cm...

Multumesc anticipat.
sau cateva fire de Bacopa.
mai este de actualitate ?
primesc in "gazda" cateva fire de "Egeria densa", sau ceva asemanator(plante dese si pt incepator).
La care au crescut destul de mult, in loc sa le arunce sa imi dea un pm.
merci.
am uitat sa precizez.
eu: :newbie:

Sunt la primul meu acvariu (50L putin suprapopulat) si inca nu am avut nici o femela gravida pana acum. Deci nu am vazut comportament/marimea sau forma burtii/puncte negre. Tot ce stiu e mai mult teoretic (dar practica ne omoara). In afara de comportament m-am documentat destul de bine (merci acvariu.ro ), dar comportament nu am gasit nincaieri.
Inca o data multumesc.
merci de sfat.
Acum amandoua sunt inca linistite.
Am pus niste poze cu "cea mai burtoasa" aici: http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=12215 .
Vad ca trage putin la o portiune cu plante, mai deasa, probabil acolo sa se ascunda puii.

As mai vrea sa imi spuneti cam in cat timp sa ma astept la pui din partea ei (aprox) ca sa stiu cand o mut.

Multumesc din nou.
salut.
Ca sa nu deschid un nou topic am postat aici... e la subiect.
Am si eu 5 femele guppy din care 2 sunt cu burta mare . Am presupus ca sunt gravide.

Intrebari :
- cum imi dau seama care va naste prima (sper ca nu un raspuns care are burta mai mare...)
- cum se comporta ea inainte de nastere (ca sa o pot muta in nascatoare ... sa nu o stresez prea mult) ?
ti-am trimis un pm
bafta

Forum Index » Profile for bogayman » Messages posted by bogayman
Go to: