[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: oxygen2k8
Forum Index » Profile for oxygen2k8 » Messages posted by oxygen2k8
Stiu pietrele nici mie nu imi plac, dar poate o sa gasesc ceva mai mare luna viitoare. Am planificat un drum in Constanta daca nu Argesul este aproape si chiar o sa ies la un pescuit de rapitor.
crestem... crestem
O parte din noua serie de pui . Avem Labidichromis hongi SRT si Labidochromis Caeruleus. Barza e pe drum cu puisori de Msobo Magunga, cred ca intr-o saptamana o sa iasa si ei de la cele 2 femele.
69... hmmm ce numar interesant. Special tii atatia
Da da da, daca nu te trezesti la urma cu palme pe ochi sau zgarieturi.
Cand am zis 16-17 zile, am aproximat in ce zi de ponta era femela
Nu stresezi pe nimeni. Iti recomand ca inainte de a lua femela in mana si a incepe sa scoti puii, sa te speli bine pe maini si apoi sa inmoi in apa in care ai tinut-o pe ea, nu hop tzop gata sari pe ea , ii trebuie si ei un preludiu.
Striping la 16-17 zile. Daca o lasam pe ea nu stiu daca scapa macar unu din acvariul mare
Cei mici stau intr-o cresa/fatatoare provizoriu, cand vor scapa de sacul vitelin ii voi muta in acvariul mic de 50l.
Bazinul de 200l e la un prieten care incearca un marin
Pentru cei mici am pregatit un 50L in care vor sta pana la 2-3 cm max, apoi vad cum ii impart stanga/dreapta.
De la caeruleus au aparut cei mici, nu am apucat sa ii numar inca
Salut. In primul rand spor cu acest proiect.
Si sa raspund la intrebarea adresata colegului nostru. Pentru ca ciclide africane si pentru ca papa mult si bun caca mult si tare mai in gluma mai in serios. La ciclide daca nu ai filtrare buna pacat de bazin de pe?ti, de absolut tot...
Rog pe aceasta cale, daca mai sunt colegi care detin carti si reviste in format electronic, sa le imparta si cu noi. Tot ce e legat de ciclide care provin din marile lacuri africane, despre cresterea, inmultirea, boli si tratamente, hrana, etc.
Va multumesc!
Salut. Aveam pe calculator cateva carti in format pdf despre ciclide. Sunt scrise de Mark Smith si sunt de mare ajutor pentru viitori acvaristi.
aici este link-ul de descarcare : http://www.girlshare.ro/35163673.6
Am ales intr-un final un UPS si anume modelul UPS nJoy Septu 800, sper sa isi faca treaba acceptabil.
Pe seara cand am ajuns acasa ce sa vezi inca o femela gusata , sunt 8 acum. Trebuie sa pregatesc un acvariu mai marisor pentru gradinita celor mici.
nu baga bani in medicamentele minune . Sare 1gr/l si temp 28 cam asa, 3 zile, a 4 a incepi si reduci usor temperatura cu un grad, maxim 1 grad jumatate. Sarea cantareste-o cu un cantar de bucatarie. Poti sa urci pana la 3gr/l dar din experienta mea iti zic ca e suficient 1 gr.
E gris 100%. Incepe tratament cut mai urgent. Creste temperatura si adauga sare 1gr/l, eu asa am scapat de el in 3 zile erau toti fresh (la cel de 200l am patit-o)
Crengile alea sunt de mare efect. Felicitari pentru acvariu. Este superb.
Un UPC care sa tina cu brio un consum de max 350 w macar 20 - 30de minute?
Tot am cautat la firmele de specialitate si sunt in dilema.
Iti tin pumnii. Sfat la 2 sapt juma scoate-i puietul si baga-i intr-un acvariu doar pt ei.
In descrierea lui apare 403b care e diferit de 403a exact cu uv-ul. Oricum grija mare la sunsun ca sunt multe pocnitori pe piata. Cel mai simplu le deosebesti prin culoare. Cele cu carcasa alba sunt bombe.
hauserBZ unde ai vazut tu ca am luat filtru cu UV , doar am scris clar ce tipuri de filtre am SUNSUN HW-402A 1000l/h cu prefiltru SUNSUN HW-602A si SUNSUN HW-403A 1400l/h.

Forum Index » Profile for oxygen2k8 » Messages posted by oxygen2k8
Go to: