[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: oxygen2k8
Forum Index » Profile for oxygen2k8 » Messages posted by oxygen2k8
Filtrul a ajuns in posesia unui coleg acvarist.

Se poate inchide.
Multumesc!
opincarul wrote:
doar promisiuni pana acum

Uf..... asa dificile sunt..... pffff
Cel mai bine le pui in fata faptului implinit, asa s-a intamplat si cu cel de 200l .Acum este incantata, ii place ce a iesit, iubeste pestisorii, dar mai mare de atat nici sa nu auda.
Nu vrea si nu vrea, o sa aibe o surpriza intr-o zi cand vine acasa
Va multumesc pentru sfaturile voastre.
Poate cand o sa trec la acvariul de 140x60x50 (cu binecuvantarea sotiei) o sa reusesc intr-un fel sa am o filtrare adecavata.
Pana atunci o sa mai achizitionez inca 3 litri de siporax sau matrix care am inteles ca ofera un suport mai mare pentru bacterii.
Mda ... o sa studiez mai bine problema si vedem ce rezultat imi da.
multam!
Si la sump nu e riscul mai mare ca vecinu sa aiba o ploicica de vara direct in living
Superb ce pot zice
hai ca pestani o duc deja mai bine ca mine raportat la cat am bagat in curu lor pana acum.
Daca ar afla realitatea sotia cred ca .... terasa e a mea bine ca-i vara
Gata am inteles... deci neaparat inca 3 litri de sipo sa mai iau pt ce am acum... restul pana la 10 % nu am idee unde sa ii mai bag
Bun asa.... si eu la 200 litri cu un volum util de apa 180 cu 20 de africani in el cam cat mediu filtrant mi ar fi cat de cat suficient
Ancamarketing imi poti spune cum de au incaput 2litri de sera siporax per tava?
Ai renuntat cumva la perlonul de pe fundul tavilor sau cum?
Totusi 3 litri de medii bio nu e de ajuns la un acvariu de 200 de litri sau daca e loc de mai mult cu atat mai bine?
Astazi dimineata am intrat si in posesia prefiltrului si siporaxului.
Am schimbat mediile asfel in filtru HW-402A am introdus in fiecare sertar cate 1 litru de sera siporax, in total am o filtrare biologica de 3 litrii, iar in prefiltru HW-602A sunt cei 3 bureti grosieri cu densitate diferita pentru o filtrare mecanica.
Dupa montarea prefiltrului debitul de apa nu a scazut. Filtrul este extrem de silentios, nici nu imi vine sa cred.
Sper sa se comporte asa si pe viitor.
Da cam delicata problema. Sper sa gasesti undeva asa ceva.
Spor!
Salut vad ca esti din colentina. Pot sa te ajut eu cu freza de care vrei am cam toate marimile vin cu tot ce trebuie si te ajut.
Eu tot din colentina sunt de la rau. Acum stau pe fundeni dar nu e problema.
Daca vrei te ajut cu cea mai mare placere.
Rezervat pana maine la ora 18:00.
Asa le am aranjat acum.
sper cat de curand sa intru in posesie unu prefiltru si sa mai iau inca 2 litri de serasiporax.
multumesc pentru raspunsul promt.
Donez filtru extern diy din PVC / teava 125 diametru / inaltime 50 cm.
Pompa 1000l/h 2m/h.
Filtrul vine insotit de 2 furtune tur/retur cu robineti pe ele.
Predare personala in zona Institut Fundeni.
Am cumparat pana la urma filtrul respectiv.
Am mai luat si un litru de sera siporax.
Acum intrebarea este alta, cum sa aranjez cel mai bine mediile de filtrare.
Este ok sera siporax / inele ceramice / burete grosier ?

Acum ma bate gandul sa iau si un prefiltru, voi ce ma sfatuiti, ar fi suficient unul de 2.8 litri?
Salut.
As vrea sa achizitionez un filtru extern SunSun HW-402A.
Imi puteti spune cate ceva despre acest filtru. Merita investitia, calitate/pret, se gasesc destul de usor consumabile pentru el(aici ma refer la garnituri).
Ce medii de filtrare imi recomandati sa bag in el. Vreau sa il folosesc la acvariul meu de ciclide africane.
Orice informatie este utila, pe net nu am reusit sa gasesc mare lucru despre el.
O seara placuta!
Pe cel din prima poza am reusit intr-un final dupa lungi cautari sa-l identific si am ajuns la concluzia ca este un Labidochromis sp. "Mbamba".
Cei din poza 2 si 3 inca sunt in dilema.... sunt pui la 5-6 cm si dupa forma colorit as merge tot pe Pseudotropheus lombardoi.
Poate ma insel totusi. Astept raspuns de la avansatii in ciclide africane.
salut...
ma puteti ajuta sa identific si eu urmatori pestani?
poza 1 cred ca e Pseudotropheus sp. elongatus mbamba
poza 2 si 3 zic ca sunt Pseudotropheus lombardoi (totusi au cam multe dungi verticale zice eu)
Multumesc tuturor pentru raspunsurile voastre.
decorul are 8 cm adancime in cel mai iesit punct. Acum ca am inceput acest acvariu vreau sa si invat si sa ma obisnuiesc cu aceasta frumoasa "boala". Pe viitor (daca jumatatea imi accepta) as trece la ceva mai mare un 140×60×50 daca va fi posibil.
Va multumesc inca odata pentru timpul vostru.

Forum Index » Profile for oxygen2k8 » Messages posted by oxygen2k8
Go to: