| Message |
|
|
|
Se vinde o sonda de sticla reincarcabila Hanna 1131 cu cablu de 1m.Sonda e noua si este in solutie de pastrare cu capac de protectie,.Pret 200 ron
|
 |
|
|
|
Se vinde un ph metru hanna hi98127 in stare noua 100 ron si sonda ph Mi911 cu gel nefolosit.pret 100 ron
|
 |
|
|
|
Se vand doua ph metre digitale HI98127 in stare de functionare cu electrod schimbabil.pret 100 lei bucata.
|
 |
|
|
|
Sonda a fost folosita 3 luni,este reincarcabila si e hanna.pret 100 ron
|
 |
|
|
|
O sonda buna in 7 Ph trebuie sa afiseze max + - 15mV pentru a citi fara erori...
|
 |
|
|
|
Post sters pentru incalcarea regulamentului ariei Vanzari.
Incalcarea repetata a regulamentelor conduce la sanctionarea utilizatorului.
Administratia
|
 |
|
|
|
Vand sonda ORP de sticla reincarcabila.Detalii si mai multe info pe PM
|
 |
|
|
Acea cutie se poate face osor daca te ajuta cineva cu un model sa vezi cum sunt facute legaturile in el,cumperi cele 3 mufe si rezolvi problema
|
 |
|
|
In poza daca este reala este mufa Bnc asa cum au majoritatea sondelor de ph de la orice firma ar fi ele
|
 |
|
|
Vand Ph metru digital HI 8424 folosita cu sonda de sticla reincarcabila noua.Pret 250 ron
Pt relatii,poze etc PM sau mail mosu20062001@yahoo.com
|
 |
|
|
|
inca de actualitate!!
|
 |
|
|
|
Folositi ceva sarma de inox pentru impamantare sa nu rugineasca!!!De rezolvat problema eu zic ca se poate cu impamantare,au mai fost cazuri
|
 |
|
|
100 ron ultim pret
|
 |
|
|
|
Ce pret are si ce diametru are teava?
|
 |
|
|
Negociabil,ca azi maine umbla mosu
|
 |
|
|
|
Vand o sonda ph Hanna 1131 in stare perfecta folosita putin dar in stare noua.Pret 150 ron fix urgent!!
Contact pe mp
|
 |
|
|
|
Vand Ph-metru de buzunar,model piccolo HI 1290,in stare buna calibrare in 2 puncte,impreuna cu solutii de calibrare de 4 si 7 ph cate 100ml.Pret 100 ron fix +transport
Solutii de calibrare de 4 si 7 ph cate 500ml ,100 ron ambele
Contact pe MP
|
 |
|
|
|
Sonda este Hi 1131 de la Hanna si a fost folosita pentru teste 1 luna.
Pret 150 ron urgent!!!Contact pe Mp
|
 |
|
|
|
Testerul este folosit 3 luni si se vinde la pachet cu aparat+electrod+solutii de calibrare.Aparatul este Hi 98112+electrod hi 1290.
Pret 100ron +transport
Oferte pe MP
|
 |
|
|
|
Solutie de 4 si 7 am eu daca vrei.
|
 |
|
|