[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Acvariu de vanzare + cadou pesti si plante.  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
Redknee
Member

IP:

Dat fiind ca m-am hotarat sa trec la rapitori imi vand acvariul de 115L (100L/30l/40h) cu capac(de firma ca si acvariul, firma Aquatlantis) dotat cu : neon, incalzitor, filtru intern cu medii de filtrare, pompa de aer sera arhisuficienta pentru el la pretul de 700 ron(mai ieftin decat in magazin cu 100ron + -). Acvariul a fost folosit foarte putin, il am cam de o luna.
La cumparare se primesc cadou urmatoarele:
melanotaenia boesemani 4buc (6cm) xifo 3buc, neoni 19buc, scalari 2buc(mici), barbus tetrazona 5buc, gurami pitic(aia portocalii) 3buc (5cm), ancistrus 1buc(4-5cm) si urmatoarele plante: 2 pumni de cabomba + 20-25 de vallisneria.
P.S Nu ofer transport si dau doar la pachet. Nu vreau nici sa raman cu pestii si plantele in vana si nici cu acvariul gol.
Eventual daca se gaseste cineva care sa ia acvariul si nu vrea pestii cu plantele sa ajute la gasirea unui camin nou pentru vietati.
image
Contact pe PM.

Nu mananc din palma indiferent de meniu Si mai stiu ca un vanator de succes ajunge prada-n pustiu

Forum Index » Vanzari
Go to: