[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
ce sa fac cu femela beta?  XML
Forum Index » Anabantidae
Author Message
v sinziana
Unripe member

IP:

Buna,acum o saptamana si ceva am primit de la niste prietenii un bol cu un peste beta mascul,nici pui pui dar nici adult inca.
La 2 zile i-am cumparat o femela caci mi se parea trist sa stea singur.La inceput lui ii era frica de ea,dar acum situatia s-a schimbat.....masculul urmareste femela beta intr-una si deasupra sunt bulele acelea pentru depunere.Cateodata stau unul langa altul,bot in bot,el se inconvoaie asa dupa ea sau ea se duce spre el,mananca impreuna....
Nu stiu ce sa fac cu ea,daca sa o mai tin in bol cu masculul sau nu.Mentionez ca in cazul in care ar depune nu am unde sa o scot si nici nu pot momentan sa le ofer altceva decat acest bol.
Asa se vor comporta mereu sau se vor linistii?

This message was edited 1 time. Last update was at 15/11/2009 15:02:27

ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Femela betta poate fi omorata oricand de mascul , inainte sau dupa ce depun . Asa ca va trebui sa o duci inapoi la pet-shop , sa o vinzi sau sa o donezi daca nu ii poti face alt acvariu. NU se vor linisti , este comportamentul lor natural.

Until you find someone worth dying for, you never really live.

Forum Index » Anabantidae
Go to: