salutari, problemele au inceput cand am adus acasa 5 (sambata) neoni noi, urmau sa isi petreaca vreme cu inca 4 mai vechi. Sambata seara au murit 2 dintre ei nu imi explic dece nu am mai avut decese demult, astazi am observat un neon fara coada ... am crezut ca e din cauza celorlati neoni ... (pot fi si agresivi unu cu altul daca vor.. cel putin ai mei) l-am separat intr-un acvariu micut... la scurt timp a decedat. Au mai ramas 2 dintre cei 5 neoni care si ei au putin coditele ciupite ... de teama sa nu poarte vro boloa i-am mutat... acum sunt tare speriat deoarece un gupy inoata putin haotic ca si cum s-ar chinui sa inoate... va rog veniti cu o sugestie o solutie sa aplic vrun tratament ? am niste sare neiodata am primit-o de la pet shop cand mi-am facut acvariul sa pun 2 pastiulte ?
acvariul are 120l in el tin:
-2 hoplo mari
-3 cory mici
-5 gupy mari si ceva pui
-1 raphael cat fish
- si cei 4 neoni mai vechi
mentionez ca nu am mai avut decese demult defapt decat 2 pesti mi-au murit ... unu a srait din acvariu si unul nu vroia sa manance cred ca era blonav dar asta se intampla acum 3 luni ... va rog veniti cu o sugestie nu vreau sa pierd pestisorii
multumesc mult