[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
probleme !  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
+Sanitarul+
Member
[Avatar]

IP:

salutari, problemele au inceput cand am adus acasa 5 (sambata) neoni noi, urmau sa isi petreaca vreme cu inca 4 mai vechi. Sambata seara au murit 2 dintre ei nu imi explic dece nu am mai avut decese demult, astazi am observat un neon fara coada ... am crezut ca e din cauza celorlati neoni ... (pot fi si agresivi unu cu altul daca vor.. cel putin ai mei) l-am separat intr-un acvariu micut... la scurt timp a decedat. Au mai ramas 2 dintre cei 5 neoni care si ei au putin coditele ciupite ... de teama sa nu poarte vro boloa i-am mutat... acum sunt tare speriat deoarece un gupy inoata putin haotic ca si cum s-ar chinui sa inoate... va rog veniti cu o sugestie o solutie sa aplic vrun tratament ? am niste sare neiodata am primit-o de la pet shop cand mi-am facut acvariul sa pun 2 pastiulte ?

acvariul are 120l in el tin:
-2 hoplo mari
-3 cory mici
-5 gupy mari si ceva pui
-1 raphael cat fish
- si cei 4 neoni mai vechi
mentionez ca nu am mai avut decese demult defapt decat 2 pesti mi-au murit ... unu a srait din acvariu si unul nu vroia sa manance cred ca era blonav dar asta se intampla acum 3 luni ... va rog veniti cu o sugestie nu vreau sa pierd pestisorii

multumesc mult

Veni, Vidi, Vici
fishyman
Membru de baza
[Avatar]
IP:

Nu trebuia sa deschizi topic nou, cine vrea sa te ajuta le face, indiferent in cate locuri strigi dupa ei. Poate inca nu au ajuns sa vada.
Dar stiu cat de disperat e omul cand mor animalutele... Ai pus deja in carantina pestisorii? Adauga vre-o lingurita de sare fara iod.

This message was edited 1 time. Last update was at 09/11/2009 23:12:43

acvariul meu
[Email] [WWW] [Yahoo!]
+Sanitarul+
Member
[Avatar]

IP:

imi cer scuze daca am postat gresit dar am presupus ca atunci cand lumea vede 4-5 pagini isi imagineaza ca prima pagina are legatura cu ultima si descurajaza putin citirea postului, da am mutat ultimii 2 neoni din seria celor noi si am pus o pastila de sare neoidata maine de dimineata ma duc sa cumpar ceva tratament pentru fin root si fungus .... va tin la curent

daca am gresit cu postul admini pot sa il stearga nu este nici o problema

This message was edited 1 time. Last update was at 10/11/2009 00:37:30

Veni, Vidi, Vici
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

+Sanitarul+ wrote:am presupus ca atunci cand lumea vede 4-5 pagini isi imagineaza ca prima pagina are legatura cu ultima si descurajaza putin citirea postului

Treaba sta asa: fie deschizi un topic nou, fie scrii in cel vechi. In nici un caz ambele .

Poze: smilie ... Poze cu plante

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: