Dupa lungi cautari pe goagàl am reusit sa ii gasesc numele ....este vorba de planta background din setup-ul asta arata ca o blyxa ...dar la maturitatea nu se face "bila" ....are cineva? sau stie unde pot gasi?
am eu! am luat un pot si a inceput sa se inmulteasca. l-am luat sub denumirea de Echinodorus xingu dar e acelasi lucru. daca astepti vreo 2-3 saptamani o sa-ti pot da cateva firicele.
bilti wrote:am eu! am luat un pot si a inceput sa se inmulteasca. l-am luat sub denumirea de Echinodorus xingu dar e acelasi lucru. daca astepti vreo 2-3 saptamani o sa-ti pot da cateva firicele.
Ahhh ce mult te iubesc astept, pana atunci voi incerca cu blyxa in locurile unde vreau
bilti wrote:am eu! am luat un pot si a inceput sa se inmulteasca. l-am luat sub denumirea de Echinodorus xingu dar e acelasi lucru. daca astepti vreo 2-3 saptamani o sa-ti pot da cateva firicele.
a trecut ceva vreme dar treaba e cam ciudata, a facut o gramada de pui dar arata ca un tennelus. am impresia ca a fost crescuta emers si vanduta sub acea denumire.