[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Ce reteta imi recomandati?  XML
Forum Index » Hrana
Author Message
V.Sorin
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Am 2 xipho si un ancistrus.Care ar fi cea mai recomandata reteta?Am pana acum niste tablete jbl pentru ancistrus (de care pana acum din pacate nu se ating decat melcii )Fulgi de la padovan pentru angelfish pe care ii manca doar neonii (pe care nu ii mai am), si spirulina, care vad ca e cam singura hrana pe care o mananca xipho, desi au inceput sa isi cam piarda interesul pt ea.

This message was edited 1 time. Last update was at 02/09/2009 22:32:45

Un subscribe si suntem pretinasi !
[Email] [Yahoo!]
m_3
Senior member
[Avatar]

IP:

Eu folosesc doar hrana de la Hikari (nu fac reclama, un Faraon mi-a recomandat-o a fi de o calitate superioara). Am combinat doua feluri de granule, pentru rasbore si neoni, iar pentru cory tablete. Pestii au culori frumoase, sunt sanatosi si le halesc ca niste apucati. Mai mult, neonii (al naibii din fire, cum sunt ei) dupa ce termina ce e la suprafata apei se duc si ciupesc si din tabletele pentru cory.

Nu mai stiu exact cum se numea tipul de mancare pe care l-am cumparat deoarece am aruncat ambalajul, dar daca intri pe siteul lor o sa gasesti ce e recomandat pentru speciile tale de pesti. Spor !
V.Sorin
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Am mai vizitat siturile de specialitate si am vazut oferta, dar as vrea ceva care a fost testat si de voi.Sa nu mai cumpar hrana de care nu se atinge nimeni in acvariu.

[Email] [Yahoo!]
dj_ando_83
Member

IP:

se vor obisnui cu orice fel de mancare. ancistrusul pe care il am nu l-am mai vazut cam de vreo 3 luni ca mananca sau ca pleaca de pe filtru. ca mancare le dau cateva tipuri: granule sera discus, tetra discus, tetra ciclid, tetra prima, fulgi de la tetra, sera granugreen, algae wafers si inca niste granule despre care ala din pet nu mi-a zis nimic, doar ca au 60% proteine. cateva din toate astea sunt amestecate asa ca fiecare isi alege ce vrea(cativa din ei aleg . pe langa toate astea din cand in cand mai primesc si rame sau viermi de pescuit.
[Email] [Yahoo!]
Maniacs
Member
[Avatar]

IP:

Off topic: d3mo cred ca deschizi cate 2-3 topicuri pe zi, am si eu o curiozitate: Cati ani ai, te-am vazut vb. de teze deci cred ca nu sari de 18 ..

Acum on topic: reteta ... hmmm la mine e "dieta" cu tot felul de mancare, granule jbl de vreo 3 feluri, pastile jbl (dinalea speciale pt. pleco) + hrana congelata (si asta de vreo 2 feluri) ... ca pesti: ancistrus, neoni, sanitari, scalari, kuhli, cardinali ...

Vremurile frumoase au trecut ...
V.Sorin
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Pastile de la jbl am si eu dar dupa cum am zis nu prea se ating decat melcii de ele .Cu hrana congelata nu am incercat dar cred ca totusi am sa raman la o recomandare primita pe privat.
Ms. se poate inchide

OFF topic:...incerc si eu sa ma integrez printre acvaristi sa aflu cat mai multe si cine stie... poate ajung si eu un anumit faraon .

P.S: nu ma intereseaza cate mesaje sau topicuri fac pana la urma vorba lui lofty, acestea nu conteaza

This message was edited 3 times. Last update was at 05/09/2009 23:35:29

[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Hrana
Go to: