am de vanzare sau schimb cu echipamente 3 discusi: 1 blue snake skin si 2 pigeon blood. ca dimensiuni sunt la 11-12 cm iar varsta, undeva la 9-10 luni. mananca granule tetra, artemia si chironomide congelate. nu i-am hranit cu inima de vita si nici cu hikari. ii am de 6 luni jumatate de la dimensiunea de 3-4 cm. au fost crescuti in plantat de la inceput intr-un bazin de 200 l brut. ca provenienta sunt de la giani din iasi. ii vand pentru ca am format o pereche de red turquoise si vreau sa ramana singuri in acvariu. pretul este de 70 de lei fiecare. negocieri sau alte discutii lamurim in privat. trimit oriunde este legatura directa cu mijloc de transport din si prin Rm Valcea, iar ca timp sa nu dureze mai mult de 4-5 ore.
snakeskin-ul este rezervat pana sambata. au mai ramas doar cei 2 pigeoni. pretul pentru amandoi scade la 120 de lei. rugamintea mea este ca cei care doresc sa ii cumpere sa verifice inainte daca exista posibilitatea sa ii trimit catre ei prin vreun mjloc de transport direct.