[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Problema reglaj Reductor presiune Aquamedic  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
l3n3a
Member
[Avatar]

IP:

Acum aproximativ un an am achizitionat o butelie CO2 si un Reductor de presiune cu 2 ceasuri Aquamedic. De aproximativ o saptamana am observat ca debitul de gaz desi il fixez dimineata de la reglajul fin al reductorului la aproximativ 3 bule pe sec acesta ajunge pana seara la 1 bula / sec. Ati mai avut astfel de probleme cu reductoarele de presiune? Le-ati rezolvat? Cum?

Just me!
[Yahoo!]
calin_gherman
Ultra High Member
[Avatar]

IP:

Mie mi se intampla faza asta cand incarc butelia...circa 1-2 saptamani dupa asta reglez foarte greu debitul...il fixez la "n" bule pe secunda pentru ca a doua zi sa fie oprit. Dupa ce mai scade presiunea din butelie odata reglat nu se mai modifica...ai incarcat recent butelia?
Desi pe reductorul Aqua Medic scrie ca lucreaza la o presiune constanta de 1,5 pot sa-ti spun ca la mine atinge 2,2 pe toata durata cat butelia e incarcata, pentru ca in ultimile zile dinainte de golire sa scada treptat pana la zero. Nu-ti pot spune care e presiunea din butelie pentru ca am trantit-o jos si a cazut fix pe ceasul care indica acea presiune si s-a facut praf...dar, functioneaza chiar si asa, fara scapari de gaz.

http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=12817
[Email]
l3n3a
Member
[Avatar]

IP:

Acum 2 saptamani am incarcat butelia (de 4L) chiar inainte sa sesizez problema cu reglajul. O sa incerc sa golesc putin din ea si voi vedea ulterior daca mai sunt probleme cu constanta debitului de gaz.

Just me!
[Yahoo!]
calin_gherman
Ultra High Member
[Avatar]

IP:

Eram aproape sigur ca asta e motivul si la tine. :-)
Nu goli nimic din ea (pacat de gazul ala), mai bine te "chinui" cateva zile cu reglatu pana-i trece "supararea" reductorului!!!

http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=12817
[Email]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: