[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
cory flamanzi  XML
Forum Index » Catfish
Author Message
nickserr
Junior member

IP:

pe langa vivipari mai am si 2 cory, care saracii, ramin cam flamanzi... viviparii maninca rapid ce e la suprafata si apoi cauta pe substrat asa incit cory abia daca mai gasesc cite ceva. hrana le dau fulgi dar si granule care cad pe substrat. ca sa le ajuga si lor ar trebui sa dau foarte multa mincare ceea ce nu e ok. ce sa fac ?
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Exista mancare speciala pentru cory - pastile care se scufunda.De exemplu aceasta : http://www.hikari.info/tropical/t_03.html

Until you find someone worth dying for, you never really live.
nickserr
Junior member

IP:

pai granulele de care spuneam sint special pt pestii care maninca de pe substrat. numai ca si viviparii maninca de pe substrat ...
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Noaptea nu mananca viviparii.Incearca sa le dai mancare la cory dupa ce stingi lumina la acvariu.Pastilele alea se dizolva intr-un timp mai lung si se plictisesc viviparii sa tot ciuguleasca la ele.Va ramane si pentru cory zic eu,chiar daca le dai ziua.Da-le in mai multe locuri(eventual rupi in 2 o pastila).Eu asa imi hranesc ancistrusii.

Until you find someone worth dying for, you never really live.
nickserr
Junior member

IP:

ok, asa am sa fac. merci

Forum Index » Catfish
Go to: