[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Neoane Osram flora sau Philips Aquarelle  XML
Forum Index » Cumparari
Author Message
matrix
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Tot caut, in ordinea asta, neoane de 36 W la 120 cm. Nu se mai gasesc la magazinele Praktiker si nici nu mai aduc. Ati vazut in alta parte?

Galeria mea
[WWW] [Yahoo!]
mistretzu
Member
[Avatar]

IP:

Catre Matricea mea preferata,

Daca nu gasesti Osram sau Philips, increapta-ti privirea catre Hagen Aqua-Glo. Sunt mult mai FIABILE. E drept pretul este poate un PIC mai mare, dar merita, eu am in uz 3 (TREI) neoane de 40w/120cm din '97, asta inseamna la matematica mea de inginer cam 8 ani, si nu dau semne de oboseala... Cand vii la Craiova o sa te convingi. Despre Osram Flora nu pot sa spun ca sunt le fel de fiabile, ca nu le am decat de 5 ani (de prin 2000...) Faza e ca nu le-am folosit mai deloc cu DROSER+STARTER, ci doar cu instalatie electronica (la noi sunt 115.000 (11.5 RON)). Nu le-a disparut din stralucire sau din culoare (sunt tot roscate).

Acvaristu' lu' Peste.
[Email] [WWW] [Yahoo!]
matrix
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Dragul meu Mistret
Am si Osram si Aqua Glo. Culoarea originala de la Aqua Glo s-a dus dupa primele 6 luni. osramurile sunt BETON in continuare. Osramu e doar 250.000lei 25 RON.
Aleg Osram sau Philips aquarelle.

Galeria mea
[WWW] [Yahoo!]
mistretzu
Member
[Avatar]

IP:

L-ai folosit cumva cu instalatie clasica de neon ? (starter + droser)...

Acvaristu' lu' Peste.
[Email] [WWW] [Yahoo!]
johnny6600
Senior member
[Avatar]

IP:

Mi se pare mie ca am vazut Aquarelle acum cateva luni in Unirea Shoping Center la etajul 4.Sunt cateva magazine care vand corpuri de iluminat.Osram tin minte ca am vazut in Cocor tot in aceeasi perioada cand eu cautam tld 830.

Pentru ca n-am stiut ce sa aleg intre mecanic,tamplar,geamgiu,electronist,chimist,fizician,biolog sau veterinar le-am ales pe toate asa ca m-am facut acvarist

Forum Index » Cumparari
Go to: