[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
JBL Aquascape  XML
Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Author Message
Radek
Member
[Avatar]

IP:

Hehe , macar o sa vezi experimentul la bazinul meu , pentru ca eu incep de luna viitoare cu ADA Step 2 in loc de A1 in schema Dennerle , Brighty K si Special Lights in loc de macro , vedem cum vor merge lucrurile . Iar in rest E15 si PG7 raman , idem V30.

"A great mind becomes a great fortune ..." Senneca
gengiskhan
Moderator
[Avatar]

IP:

Brighty K si Special Lights in loc de macro

Nu-ti recomad deoc sa faci asta! Brighy K poate tine cu succes locul aditiei de K, dar Special Lights nu au nici pe departe destul P si N! Iti spun din proprie experienta, am facut si eu la fel, am zis ca daca ei folosesc asa, atunci trebuie sa mearga. Dupa cateva zile nu mai aveam deloc nici N nici P. Eu totusi am insistat... dupa 2 saptamani, Blyxa (doar un exemplu) daduse foarte mult inapoi, era mica si chircita.

Intr-un setup ADA, sursa N si P nu este fertilizantul lichid, ci solul. In cazul in care nu ai sol ADA... ai mare mare nevoie de macro. Si chiar si cu solul lor... multi fertilizeaza cu macro clasic, nu se bazeaza pe ce-i in special lights sau special shade.

I can't brain today ... I have the dumbs.
[WWW] [Yahoo!]
Radek
Member
[Avatar]

IP:

Nu-i o problema, am si solutii macro , vreau sa compensez putin cu macro de la ADA . Evident dupa teste o sa adaug si PPS clasic .

"A great mind becomes a great fortune ..." Senneca
andreic
Membru de baza

IP:

Nu te supara dar cam mare ciorba de fertilizanti si este pacat. Asculta-l pe @gengiskhan ca stie ce iti spune.
gengiskhan
Moderator
[Avatar]

IP:

vreau sa compensez putin cu macro de la ADA

In solutiile lor lichide nu prea poti vorbi de macro la ei. Concentratia e muuult prea mica. Dar ai sa vezi si singur. Ai grija si la teste... sa nu te trezesti ca testul iti indica 100ppm (un exemplu) dar plantele sa prezinte deficiente.

I can't brain today ... I have the dumbs.
[WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Go to: