[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Incepator nou, acvariu nou  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
mirciulik
Membru de baza
[Avatar]

IP:

m-am uitat pe net si am gasit niste valori pt cresterea scalarilor: pH la mine e la limita si mai era dGH = 0-3 si la mine e 6.

sa-ti explic de ce aveam eu scalari in acvariul mic:

eu tot incercam sa tin scalari in acvariul mare dar fara succes. asa ca am decis sa iau acvariul de 25 si sa vad daca au aceeasi soarta. dar in acvariul mic au trait mai mult decat reuseam sa-i tin in acvariul mare, dar tot au murit.

@Porcu, in acvariul de 124l am
5 Rummy-nose tetra
8 Prionobrama filigera
1 sanitar (care e pe cale sa plece pt ca incepe sa se faca prea mare). apa o schimb la 2sapt cate 30-40l, sifonez substratul...suprapopulare nu s-ar putea numi daca mai vin 2scalari
mirciulik
Membru de baza
[Avatar]

IP:

HELP! se pare ca un Kingsizei s-a lovit. sau a recidivat mai bine zis. el era lovit de cand l-am luat, sub tratament, baiatul il ingrijea cu Furanol si Omnipur de ceva timp, l-am mai tratat si eu si apoi l-am bagat cu ceilalti, de 1luna stau impreuna, astazi am observat ca nu-si mai foloseste aripioara asa des. de mancat mananca, nu si-a schimbat comportamentul de masa.
am pus poze. sa-l bag din nou la tratament cu furanol si omnipur? sau alte idei sunt binevenite.
imi cer scuze pentru calitatea pozelor, inca n-am invatat sa folosesc aparatul.

image image

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: