IP:
Revin din nou la cererea mea de dinainte de a fi reluat postul acesta:Black diamond cichlids....cresc si 42 de cm,si sunt atat de rezistenti,incat sunt gasiti in ape de 12-14 Grade,chiar si in lacuri unde temperatura e constanta la 40.nu exagerez,sunt pe mobil acum deci linkul imi e greu sa il caut si sa il copiez aici si acum,insa recomand cu mare caldura aceasta specie.gasesti pe nevertebrate.nu apar la categorii,le.am gasit intamplator.ma gandesc serios sa achizitionez asa ceva,insa mi.e teama sa nu creasca prea mari pt populatia de ancistrusi imensa pe care o am.
This message was edited 1 time. Last update was at 11/08/2015 12:03:09
paradoxx wrote:Revin din nou la cererea mea de dinainte de a fi reluat postul acesta:Black diamond cichlids...
Fara nici o suparare, da' pestii aia arata ca niste stiuci negre. Plm, eu nu bag asa ceva in acvariu, mai ales dupa ce-am avut pesti marini.
@ocean: Bah, nu stiu de ce, da' niciodata nu m-a "tras ata" catre Geophagus... pur si simplu, nu a fost sa fie. Nu am vreun motiv clar, in minte, pentru care nu mi-au placut.
@Dan P: E prima oara cand aud de pestii aia (Hoplarchus)... plm, am ramas in urma rau de tot, tre' sa pun mana si sa mai citesc.
IP:
scuze,greseala mea.in posturile anterioare,am scris exact numele latin,insa acum l.am uitat.Era vba de black DIAMOND cichlid,nu pearl cichlid.Despre DIAMOND era vba ca rezista si la 40 de grade.la ce colorit patrunzator in retina au,e imposibil sa nu iti placa.mai ales ca sunt MARI si intruchipeaza exact cuvantul de "CIORTAN"
This message was edited 1 time. Last update was at 11/08/2015 12:38:12
Uita de tot si toate si baga un Flowerhorn,stiu ca o sa sara lumea in cap dar este un peste care sigur tu si mai ales fetita voastra o sa il indrageasca
@paradoxx: Da sef, stiu despre ce e vorba... Paratilapia polleni, o stiuca negricioasa la fata.
Daca aduc acasa asa ceva, pot (linistit) sa ma culc pe balcon.
@radu_dragan: Radule, nu imi plac pestii care "fac" nuca pe cap... de aceea ezit si cu privire la oferta lui Florian (e vorba de niste exemplare de Frontosa).
This message was edited 1 time. Last update was at 11/08/2015 12:46:47
IP:
Eu il consider superb.Chiar nu are fata de stiuca,poate cand e "adolescent",insa e o cichlida destukl de rara si de apreciat.anyway,ma bucur te putui ajuta L.E.:"nuca pe cap" mie nu imi plac flowerhornurile caci sunt pesti hibriziati LA MAXIM.
poti incerca piranha,daca tot esti nehotarat dar sa promiti ca ii tii la dieta
This message was edited 1 time. Last update was at 11/08/2015 12:52:44
Maestre d-aia iti recomand pesti mai deosebiti ca stiu ca iti plac astia "mai deosebitii" Daca te bate tare gandul sa iei Oscari, mai ca imi vine sa ti-l dau pe Oschi, in caz ca nu o iei direct de la inceput .
This message was edited 1 time. Last update was at 11/08/2015 14:00:53
paradoxx wrote:Eu il consider superb.Chiar nu are fata de stiuca,poate cand e "adolescent",insa e o cichlida destukl de rara si de apreciat.anyway,ma bucur te putui ajuta L.E.:"nuca pe cap" mie nu imi plac flowerhornurile caci sunt pesti hibriziati LA MAXIM.
poti incerca piranha,daca tot esti nehotarat dar sa promiti ca ii tii la dieta
Nici mie nu imi plac flowerhorn, ii consider hidosi si 100% sunt putin si modificati genetic......
Dan P wrote:Maestre d-aia iti recomand pesti mai deosebiti ca stiu ca iti plac astia "mai deosebitii" Daca te bate tare gandul sa iei Oscari, mai ca imi vine sa ti-l dau pe Oschi, in caz ca nu o iei direct de la inceput .
Intotdeauna mi-a placut sa plec la drum cu exemplare tinere... sa ii vad cum cresc, sa ii vad cum se-aleg, etc.
Astazi mi-a murit ultimul peste de apa sarata, asa ca pot sa ma apuc de curatenie...
Citisem acum vreo doua saptamani topicul cu cutia de ciocolata si cred ca a fost o experienta minunata. Dar vrei sa faci rebound sex cu o fosta iubita? Mie mi se pare cel putin nepotrivit.
Am baut o bere pentru pestii tai (de fel nu beau alcool, dar a mers la costite de porc).
Eu am o femela de dat si Adi C are masculi daca se pune problema de asa ceva ;)
Cat de rai sunt inca nu am apucat sa vad foarte mult, dar confirm ca sunt. Astia ai mei se bateau in draci cand erau pui. Am mai vazut pui de ciclide sa se bata, dar astia nu se lasau pana nu se faceau franjuri. Acum e linsite si pace prin acvariu, ba chiar vor sa o dea pe putin de love making