IP:
Am 2 pestiuci gyrinocheilus super harnici sa le zic asa, cam de 5-6 cm, in ultimul timp au devenit cam agresivi cu alti pesti ,in fiecare seara imi omoara cate 2-3 neoni ,ii un comportament normal tinand cont ca asti inainte mancau doar alge?Daca mai are cineva asa ceva va rog cateva sfaturi
Trebuia sa te documentezi inainte de ai lua
Nu ai ce sa faci asa sunt ei Mai flocaie si alti pesti si sunt cam prea teritoriali ca sa nu le spun agresivi
Ogar batrin dar.... cu miros fin
cosminBM25/03/2009 21:59:26
Subject:
cosminBM
Member
IP:
I-am cumparat ca si SAE asa zicea vanzatorul de la magazin ,intradevar nu ma prea stiam cu denumirile la pesti (doar vroiam sa scap de alge) am tot cautat pe google,youtube si nu am vaz nici un SAE galben,in schimb am vazut poze ca nu sunt SAE ci sunt gyrinocheilus
gyrinocheilus
cosminBM25/03/2009 22:03:44
Subject:
cosminBM
Member
IP:
Imi cer scuze ca nu stiam la ce categorie sa ii postez , din cate am vazut nu se incadreaza la Catfish, si pacat ca nu merge EDIT ca nu mai scriam acum editam mai sus
Am unul singur de 2 ani, dar inca nu mi-a omorat nici un peste, insa e agresiv, cateodata fugareste pestii. Singurii pesti de la care a intampinat opozitie, chiar dura , sunt o pereche de Mikrogeophagus altispinosus.