[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Ajutor Betta  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
Xaero
Junior member

IP:

Salut am si eu un Betta mascul de vreo saptamana. La inceput statea in bol dar mi s-a facut mila de el si i-am luat un acvariu mai maricel. De cand l-am mutat in acvariul nou cred ca s-a imbolnavit primele zile era din ce in ce mai apatic iar acum pur si simplu sta pe fund si refuza sa manance ce as putea face sa-l ajut ? Nu imi pot da seama daca are vreo boala pentru ca nu observ nimic schimbat fizic. Atasez si niste poze cu el poate ma puteti ajuta.
image image image
Apreciez orice sfat, banii pt medicamente nu sunt o problema, multumesc.
Xaero
Junior member

IP:

Update: Am dat fuga la magazin am luat niste colonii de bacterii sau asa ceva pentru ciclarea apei am pus in apa iar vanzatorul mi-a recomandat sa iau si 2 guppy sa vad daca reactioneaza betta la ei. Am schimbat azi cam 10% din apa, temperatura o tin pe la 27 de grade. Saracul betta sta pe fund inclinat pe o parte si guppy aia 2 nici nu-i baga in seama, nu stiu ce sa mai fac, am pus inapoi bolul cu aqua safe si colonii de bacterii si maine ma gandesc sa il mut acolo daca nu se schimba nimic. Astept orice sfat chiar nu stiu cum sa il ajut si imi pare rau de el.
Xaero
Junior member

IP:

Update: Il tin in bol deocamdata dar arata foarte rau.. S-a decolorat putin si sta numai pe fund intins pe o parte. Chiar nu stie nimeni ce ar putea sa aiba sau ce pot sa incerc sa fac sa il ajut?
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Cred ca pestele tau sta intr-un borcan cu otrava. Daca inca nu ai citit Ghidul incepatorului si Ciclul azotului. Dupa ce le vei citi, vei gasi multe raspunsuri chiar si la intrebari nerostite. Incearca sa faci zilnic schimburi de apa (cam 10-15%). Desigur, apa declorinata.

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: