[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Tot din Constanta  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
papsy
Junior member

IP:

Ma numesc Mircea si am 26 de ani si am pasiunea asta de pe la 8 ani cand am trecut printr-o dimineata nefericita pentru mama mea,caci i-am papat toti banutzii din portofel pe un acvariu micutz de aprox 20 l , 2 molly maricei si inca cativa xipho si guppi.Si ca echipament "hi-tech" am luat un "incalzitor"(clasica eprubeta cu nisip si rezistenta) de fapt i-as zice mai de graba fierbator(nu avea termostat) pentru ca asa cum stim majoritatea pe vremurile alea se vindeau de toate pentru toti si sfaturi nu dadea nimeni,sau cine dadea o facea in asa fel incat sa mai treci pe la el sa vezi ce medicament "minune" iti poate salva pestisorii.Bineinteles ca bucuria a tinut 2-3 ore pana a inceput apa sa fiarba .
Deci dupa primul contact ca sa zic asa am ramas doar cu pasiune si atat.
Dar dupa cativa ani am facut un schimb cu un coleg de generala si m-am facut cu un acvariu de 70 l si de aici povestea a reinviat si continua si astazi insa cu un Juwel Rio 180 l curatat de un Eheim 2228 pentru care am si cautat pe google si am dat,spre rusinea mea, de abia acum de acest minunat forum.

Ignore negative , Be positive!
pc.ciprian
Moderator
[Avatar]

IP:

salut mircea....bine ai venit... frumoasa poveste ce zici tu acolo
te asteptam cu ceva poze, detalii ..pesti ...plate etc ...na...suntem si noi curiosi

offtopic: alber deja cred ca fierbe , constanta a invadat forumul....
ps: alber, nu eu l-am adus pe mircea

offtopic2: noi, constantenii acvaristi, vinerea seara ;a ora 19:00 ne intalnim la peperoni la o "cola de portocale rosii" o vorba , un sfat, o barfa....daca vrei sa te alaturi, esti primit cu cea mai mare placere

inca o data bine ai venit

Inceputul | 100x60x45 first setup ADA | 100x60x45 JBL | 30cm ADA Cube | 100x60x45 Tropica Garden | 100x60x45 Tropica Moss | 30cm Nano Reef Cube (inceputul) | 100x60x45 Rimless Reef | 200x80x65h Reef Coloristic | ... ?
[Email] [WWW] [Yahoo!]
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

poti pune si ceva poze, sunt curios ce acvarii ai
papsy
Junior member

IP:

super :bmstch: . D'abia astept.Sper sa o lungiti makar pana la 20 sa va prind si eu ca am pe la 18.30 programare la dentist..si stim cu toti cum "intervine" cate o "cucoana intarziata" care decaleaza programarile.Am sa vin cu mare placere.Multumesc pentru intampinarea calduroasa :-)

papsy
Junior member

IP:

upsy..mdap tre sa pun niste poze.. sper in 30 min sa reusesc le postez,o sa caut ca am tot vazut indrumari ( spre rusinea mea recunosc ca sunt cam paralel cu forumurile.. prefer cominicarea directa,dar uite cum ma modeleaza pasinea mea cea dintai )

papsy
Junior member

IP:

Acvariul meu are aprox 160 l ..nu am masurat pana acum exact. E un Rio 180 de la Juwel de care sunt foarte multumit,il am de 6 ani.

*plante:la scriu maine(ca am cateva care tre sa le caut )
*pestisori:3 Scalari,6 Leeri micuti ,4 Colisa,2 Ramirezi,2 SAE harnici , 1 Gibiceps ,1 femela Betta splendens superba , 1 mascul Betta Sp. ciufulit si socat de concubina, si un Red Claw Crab-care face kk pe incalzitor unde mai iese la o gura de aer.
Am mai avut si o anubias angustifolia care a decedat din cauza ca am ... plantat-o si ea bineinteles ca a murit .Am mai avut anubias dar var nana.. si m-am gandit ca tipul asta se planteaza..
poze :

http://img6.imageshack.us/img6/4174/dsc02375.jpg
http://img26.imageshack.us/img26/8107/80038102.jpg
http://img522.imageshack.us/img522/3720/21355537.jpg

Aparatul e de vina.. trebuia sa fie compact si performant dar e ultracompact si rosu.Cred ca v'ati prins voi

Revin maine cu un update la poze si plante.

PAPILLON
Junior member

IP:

Salutare Papsy !

Bine ai venit ! Ma bucur foarte taree ca acvaristii Constanteni dau buzna pe forumuri(s a dovedit stiintific).Asa cum iti scria si Ciprian tin sa te invit si eu Vineri ora 19 la Peperoni(Zona Capitol) loc in care se aduna spuma marii si a acvaristicii Constantene.Imi vine in minte acum o reclama care spunea ceva de genulaca nu esti aici nu existi.Ei nici chiar asa insa cu siguranta ajuta.Daca nu te lipesti de o informatie concreta, de o planta,de un schimb de pesti la aceste intalniri iti putem oferi gratis ultima colectie de alge primavara-vara 2009 Catalin Botezatu.
Asa ca te asteptam cu drag !
Numai participand poti pierde

Cu prietenie,
Papillon
[Yahoo!]
Luka
Junior member
[Avatar]

IP:

Bun venit..sunt nou si eu ,ma bucur sa gasesc aici un numar mare de constanteni..nu stiu daca avem toti loc la Peperoni..mai bine ne strangem in gara ..joke
[WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: