[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Tuburi albastre  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
Lorenzo
Member
[Avatar]
IP:

Salutare.Nu stiti pe unde gasesc tuburi fluorescente t8/30w albastre Philips,osram etc.?Cele speciale pt. acvarii sunt cam scumpe.Am nevoie la acvariu cu ciclide
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

In bucuresti am vazut in Hornbach, Practiker si Mr. Bricolage. Dar nici astea prea ieftine. Nu mai stiu exact cat, dar oricum peste 10 ron. In Mures nu stiu care din astia au magazine.

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

La Practiker un tub albastru Osram de 18 W e vreo 20 lei. De 30 W n-am vazut. Ma tem ca n-o sa gasesti si-o sa apelezi la unu' acvaristic.

Poze: smilie ... Poze cu plante
Lorenzo
Member
[Avatar]
IP:

La Practiker sunt de 18w si 36w.La Baumax nu am fost si am auzit ca acolo ar fi.Binenteles ca nu vreau tuburile la 5 lei ,asa ma gandeam si eu la 20-30 lei,dar nici 50-60 astea de acvaristica.
stefanutz
Junior member

IP:

lorenzo2 wrote:La Practiker sunt de 18w si 36w.La Baumax nu am fost si am auzit ca acolo ar fi.Binenteles ca nu vreau tuburile la 5 lei ,asa ma gandeam si eu la 20-30 lei,dar nici 50-60 astea de acvaristica.

La Baumax un Philips Aquarelle de 30w (90 cm) ii in jur de 25 lei, eu am cumparat luni. Acum nu stiu daca preturile is valabile si in alte orase, eu am cumparat din Cluj . Ce-i drept, erau pline de praf, ceea ce indica faptul ca erau de mult timp pe stoc

Daca tot veni vorba de Baumax, imi permit sa fiu putin off-topic: am gasit prize programabile digitale la doar 17 lei. Sper sa fie de folos cuiva aceasta informatie, avand in vedere ca din cate am vazut, in general pretul acestora incepe de la 25 lei in sus .

Cu stima si respect,
Stefanutz

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: