[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Ce tuburi T5 sa folosesc?  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
Laurentiu A
Member
[Avatar]

IP:

Hello,

Am adus de curand acasa primul meu acvariu. Este pe aprox 180L (65x45x60). Am comandat zilele trecute un capac de la acvamax.ro pentru dimensiunile de mai sus. Are instalatie pentru trei tuburi T5.

Ideea este ca nu stiu ce tuburi, modelul mai exact, se potrivesc pentru acvariul meu.

Fiind un acvariu cam patrat, integrat in mobila, voi pune in mijloc cateva plante mai mari iar pestii vor fi scalari, gurami, rasbora, neoni, lire, molii, xifo si sanitari.

Ce modele de neoane T5 sa folosesc? Are cineva vre-o recomandare legata de plantele care arata bine intr-un astfel de acvariu? Eventual vre-o sursa de inspiratie.
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Laurentiu A wrote:Hello,

Am adus de curand acasa primul meu acvariu. Este pe aprox 180L (65x45x60). Am comandat zilele trecute un capac de la acvamax.ro pentru dimensiunile de mai sus. Are instalatie pentru trei tuburi T5.

Ideea este ca nu stiu ce tuburi, modelul mai exact, se potrivesc pentru acvariul meu.

Fiind un acvariu cam patrat, integrat in mobila, voi pune in mijloc cateva plante mai mari iar pestii vor fi scalari, gurami, rasbora, neoni, lire, molii, xifo si sanitari.

Ce modele de neoane T5 sa folosesc? Are cineva vreo recomandare legata de plantele care arata bine intr-un astfel de acvariu? Eventual vreo sursa de inspiratie.

Cred ca ar fi mai bine sa te gindesti mai intii speciile de pesti alese, decit la neoane. Ai facut o amestecatura de toate frumusetea. Si toti in 180l.
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Laurentiu A wrote:Are cineva vreo recomandare legata de plantele care arata bine intr-un astfel de acvariu? Eventual vreo sursa de inspiratie.

www.tropica.com sau aquaticplantcentral.com - alege de aici ce-ti place si poti creste.

Poze: smilie ... Poze cu plante
Laurentiu A
Member
[Avatar]

IP:

Mersi mult
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

Ma ,da departe ti-ai mai comandat capacul; de acvariu
Din celalalt capat de tara