[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Hyphessobrycon Flammeus - agresiv?  XML
Forum Index » Characidae
Author Message
gabriel77
Junior member

IP:

Salut,
Cunoaste cineva bine specia Hyphessobrycon Flammeus?
Am 4 eemplare in acvariu, impreuna cu alte characide. Problema este ca vreo doi dintre H. Flammeus ii alearga pe ceilalti doi si au inceput sa-mi alerge destul de rau si neonii (8 in acvariu), ba unul chiar fugarea o data un Corydiras Aeneus un pic mai mare ca el. Parca ar vrea sa le muste aripioara caudala, desi se pare ca nu au reusit pana acum. Un neon are coada muscata, dar cred ca asa l-am cumparat.
In plus, doi dintre H. Flammeus (nu stiu daca aceiasi) se tot ascund si se urmaresc intr-un loc izolat, cu plante cu frunze fine.
Cum sa-i potolesc? Se pare ca-i streseaza rau pe ceilalti pesti, in special pe neoni.
gabriel77
Junior member

IP:

Imi raspund singur. S-a razolvat. Azi pe la pranz erau toti pestii intr-un coltisor de acvariu, mai putin Flammeus, care tronau in tot bazinul. Cum iesea un peste din colt, Flammeus se repezea ca o torpila, punandu-l la loc. Am prins toti Flammeus si i-am dat gratis. Acum vad si Neoni si H. bleheri prin tot bazinul. Atentie la Flammeus: cel putin cu Neoni si cu Hemmigramus Bleheri nu merg, ii terorizeaza rau.

Forum Index » Characidae
Go to: