dau la schimb o pereche de xipho (exemplare mari, mature sexual, din specia cu ochi rosii) au innotatoarea dorsala tip lira, iar femela are innotatoarele laterale si codala voalate.
Mentionez ca i-am primit de la un amic bun din oradea, dar datorita faptului ca in acvariu mai am o pereche de xipho rosu (ce-i drept de marime mai mica) si inca o pereche de xipho verde, asa deodata intre acesti 3 masculi exista o lupta continua.
Iar plus de asta mai am si o pereche de tetrazoma, din care masculul de tetra alearga all day long femela asta mare si frumoasa de xipho.
eu am postat anunt si pt vanzarea lor, insa mi se rupe sufletul cand ii privesc si vad alergatura continua din acvariu, si prefer sa ii dau mai rpd, decat sa ii vad in haosul ala.
as prefera sa ii dau la schimb cu niste masculi de guppy (daca veti cauta in anunturi la cumparare veti gasi cam ce masculi de guppy ma intereseaza).
aveti mai jos pozele cu ei (imi cer umil scuze pt calitatea lor, dar telefonul meu este in stare doar de atat.
si