[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Cumpar SAE  XML
Forum Index » Cumparari
Author Message
gengiskhan
Moderator
[Avatar]

IP:

Cumpar SAE adevarati (nu vreau false sae, nu-si fac treaba, ii platesc degeaba ) De preferat mai mici, dar... merg de oricare atata timp cat sunt ce trebuie.

Daca aveti de dat sau stiti pe unde se gasesc... spuneti-mi si mie, va rog.
[WWW] [Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

gengiskhan wrote:Cumpar SAE adevarati (nu vreau false sae, nu-si fac treaba, ii platesc degeaba ) De preferat mai mici, dar... merg de oricare atata timp cat sunt ce trebuie.

Daca aveti de dat sau stiti pe unde se gasesc... spuneti-mi si mie, va rog.

Nu cred ca ti-i dori orice tip de SAE . Ia vezi aici
gengiskhan
Moderator
[Avatar]

IP:

Pai nu am zis ca vreau orice SAE, ci orice marime. Spuneam ca as prefera mici, dar ca merge si mai mari.

Dar pe de alta parte, am precizat ca NU vreau false SAE.

Asta a fost al meu. Un gras si jumatate care a avut grija de acvariul meu:

Cand era mic:
image

Dupa ce a crescut si s-a ingrasat :
image

Este exact acelasi peste. In prima poza pare sa fie sae adevarat, in a doua... mai putin. Dar si-a facut treaba perfect.

Din pacate l-am pierdut (hidropizie). Si am mare nevoie de altul.
[WWW] [Yahoo!]
pc.ciprian
Moderator
[Avatar]

IP:

in constanta au sae ... daca ai cumva drum iti poti achizitiona de aici, sunt in jur de 8 lei daca nu ma insel, chiar azi am vazut ...pui, micuti ...sae pe bune nu japonezii aceia care seamana f bine, am luat eu 4 buc, dar din pacate 2 mi-au murit, in rest ceilalti doi isi fac treaba mai mult decat necesar
sau daca vrei si ai pe cineva mai de incredere, poti ruga sa iti cumpere 2-3-5-.....20...cati vrei si sa iti faca colet,
daca nu te grabesti eu o sa ajung weekendu viitor cred in buc, si iti pot aduce, tinem legatura pe pm sau messenger daca vrei

Inceputul | 100x60x45 first setup ADA | 100x60x45 JBL | 30cm ADA Cube | 100x60x45 Tropica Garden | 100x60x45 Tropica Moss | 30cm Nano Reef Cube (inceputul) | 100x60x45 Rimless Reef | 200x80x65h Reef Coloristic | ... ?
[Email] [WWW] [Yahoo!]
gengiskhan
Moderator
[Avatar]

IP:

pc.ciprian wrote:daca nu te grabesti eu o sa ajung weekendu viitor cred in buc, si iti pot aduce, tinem legatura pe pm sau messenger daca vrei

Din pacate nu cunosc pe nimeni in Constanta si nu am cum sa ajung pe-acolo prea curand. Daca ajungi in Bucuresti weekend-ul viitor si esti dispus sa ma ajuti cu treaba asta... dau cate 2 beri pentru fiecare SAE.

Vorbim pe pm sau messenger.
[WWW] [Yahoo!]
gengiskhan
Moderator
[Avatar]

IP:

Am rezolvat, se poate inchide. Multumesc.
[WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Cumparari
Go to: