Am un acvariu de 126L. Primul. Filtru din set Eheim aquaball 2210. Ulterior va fi inclocuit cu un tetratec ex700 insa il voi pastra si pe cel intern pentru o suprafata mai mare pentru bacterii ( din cate am inteles trebuie sa-i fac si niste modificari insa voi intreba mai multe detalii cand va veni momentul).
Am umplut acvariul cu apa acum 3 zile. Direct de la robinet (nedecantata) am dat drumu la filtru am pus aqua safe si l-am lasat sa mearga pana acum.
Acum am pus Denitrol 15ml, si din cate inteleg eu germana pe spate zice sa adaug intr-o doza mai mica zilnic timp de 9 zile in continuare substanta. Am inteles bine?
Pestii sunt deja primiti cadou asa ca m-ar interesa daca as putea sa-i pun in acvariu daca nu maine macar poimane si daca ii afecteaza cu ceva adaugarea de denitrol (am 2 carasi aurii mici - primiti cadou). Momentan am numai pietris si maine poate ma duc sa cumpar niste plante. Filtrul extern va veni peste o luna.
Alte sfaturi pentru a grabi ciclarea? nu de alta dar saracii stau intr-un bol si o duc tare greu.
La multi ani si sper ca ati digerat sarmaua si v-a trecut mahmureala