[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
suporti pt neoane!  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
archangel82
Member

IP:

am cautat azi prin tot orasul un suport pt tuburi de 75 cm...adica tuburi de 25 W..si n'am gasit nicaieri .! nu se gasesc standard?! trebuie facuti manual!?!.....
va multumesc anticipat
viulian
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Si eu am cautat pe la Practiker / Bricostore, si prin vreo doua piete. N-am gasit nimic ...

Pana la urma am cumparat fasunguri normale (voiam sa improvizez fasungurile cu niste reglete conectoare, asa cum am vazut ca se practica la panourile cu reclame).
[WWW]
k4r4kt3r
Junior member
[Avatar]

IP:

Eu am luat de aici suporturi pentru neoane mici de 8W. De asemenea am mai vazut diferite tipuri de corpuri de neon (Philips) la Hornbach Militari, chiari ieri. Avantajul cu aceste corpuri de neon este ca toata instalatia este deja in suport si doar trebuie introduse in priza, dezavantajul fiind reprezentat de etanseitatea acestora la condens. Eu am separat compartimentul lor de luciul apei cu o folie de plexi transparent. Bafta!

k4r4kt3r
[WWW] [Yahoo!]
archangel82
Member

IP:

ms de reply dar din pacate...nu este ce ma intereseaza pe mine! mai caut!..am vazut si pagina asta mai ieri !!..numai bine

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: