[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Donez Aquaria Clear  XML
Forum Index » Donatii
Author Message
RaresLuc
Senior member
[Avatar]

IP:

Pentru cine are probleme cu apa tulbure donez o sticla de 250 ml de Aquaria Clear Sera. Detalii pe pm.
[Email]
crush
Junior member

IP:

la alge nu merge???
RaresLuc
Senior member
[Avatar]

IP:

Nu, doar pentru inchegarea mizeriei din masa apei si adunarea ei in filtru, face apa cristal.
[Email]
crush
Junior member

IP:

bun si asa. Eu am apa cam tulbure spre verde.Ce parere ai???
beginner
Junior member

IP:

scuza-ma!
noi suntem incepatori, asa ca ti-am pus o intrebare referitoare la "solutia" (presupun ca asta este, nu?) pe care o ai tu, dar din greseala am pus-o pe pm. deci: avem un acvariu de 50 litri in care am o planta,2 carasi mici, 1 caras ceva mai mare, 2 molly, 2 sclari, 3 sanitari mici si un "rechin". pietrisul de jos este de la pet-shop. apa nu e chiar tulbure dar nici nu pot spune ca e foarte curata ( e putin "laptoasa") crezi ca solutia aceea m-ar ajuta, sau nu e cazul sa ma ingrijorez?
andras
Senior member
[Avatar]

IP:

Ar fi bine sa citesti aici pt inceput. Nu ai acvariul ciclat, de aici vine ceata.
[Email] [WWW]
RaresLuc
Senior member
[Avatar]

IP:

beginner wrote:scuza-ma!
noi suntem incepatori, asa ca ti-am pus o intrebare referitoare la "solutia" (presupun ca asta este, nu?) pe care o ai tu, dar din greseala am pus-o pe pm. deci: avem un acvariu de 50 litri in care am o planta,2 carasi mici, 1 caras ceva mai mare, 2 molly, 2 sclari, 3 sanitari mici si un "rechin". pietrisul de jos este de la pet-shop. apa nu e chiar tulbure dar nici nu pot spune ca e foarte curata ( e putin "laptoasa") crezi ca solutia aceea m-ar ajuta, sau nu e cazul sa ma ingrijorez?

Ehee, acum vad ca esti sibianca (sau sunteti ...), imi pare bine sa mai vad un sibian pe forum.
Aquaria clear nu are rost sa introduci acum in acvariu, defapt nu are rost sa mai investesti in el pentru ca e, cum se spune pe-aici, o ciorba acolo fara prea multa verdeata . Pestii care-i ai in acvariu trebuie sa se simta bine in mediul creat de tine (voi...) si pentru asta trebuie sa aiba conditiile necesare pentru corpul lor. O sa-ti dau un exemplu carasii nu se simt bine in apa peste 23-24 de grade, sunt pesti de apa rece iar scalarii se simt bine intre 27 si 30 de grade.
Mai citeste materialul de la Andras si poate te vei mai lamuri cam cum stau lucrurile.
[Email]
RaresLuc
Senior member
[Avatar]

IP:

Rezolvat!
[Email]

Forum Index » Donatii
Go to: