[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
leeri se "pupa"  XML
Forum Index » Anabantidae
Author Message
johnny6600
Senior member
[Avatar]

IP:

Am doi leeri in acvariu destul de mari , cred k au vreo 7 cm lungime , si am impresia ca sunt amndoi de acelasi sex(nush daca-s femele sau masculi) deoarece nu vad deosebiri intre ei.Am boservat k uneori stau fata in fata si se imping cu buzele ca si cand s-ar pupa.Aveti idee de ce au acest comportament ?

Pentru ca n-am stiut ce sa aleg intre mecanic,tamplar,geamgiu,electronist,chimist,fizician,biolog sau veterinar le-am ales pe toate asa ca m-am facut acvarist
jumbo
Member
[Avatar]

IP:

din cate stiu eu cei cu dorsala mai lunga si ascutita sunt masculi
eu am 2 femele

ride free
[WWW] [Yahoo!]
akademik_79
Senior member
[Avatar]

IP:

Eu stiu de "Kissing Gourami", nu de leeri. Oricum, daca nu ma insel, la aceasta specie (de gurami), nu s-a putut explica acest comportament, dat fiind ca se "pupa" nu numai in timpul imperecherii ci tot timpul.

Asta e ceea ce stiu eu . Poate are altcineva o interpretare logica.

Engels and Marx are responding the FAQ's...
[Email] [Yahoo!] [MSN]
johnny6600
Senior member
[Avatar]

IP:

Nu stiu cum arata kissing gourami dar ai mei seamana foarte mutl cu tricogaster leeri.Ba mai mult si vanzatorul mi-a zis k se cheama leeri.Tot asa m-am gandit si eu ca se bat pentru supermatie , oricum imi place ca nu sunt prea violenti.

Pentru ca n-am stiut ce sa aleg intre mecanic,tamplar,geamgiu,electronist,chimist,fizician,biolog sau veterinar le-am ales pe toate asa ca m-am facut acvarist

Forum Index » Anabantidae
Go to: