Cred ca RW 15 sunt prea puternice pentru marimea aceia, eu folosesc RW8 la 120x60x50, asa mi-a fost recomandat de comerciant, el spunea ca RW15 mi-ar matura coralii de pe pietre..
Astazi a venit si noua pompa de valuri ,RW 8, merge super. Si am reusit sa fac si primul video, cam in graba dar inca testez lumina cand filmez si fotografiez, culorile sunt diferite in filamre fata de realitate.
This message was edited 4 times. Last update was at 24/11/2016 19:38:13
Va salut.
Am o mica dilema , adica in viitorul apropiat trebuie sa-mi schimb skimerul. Dupa spatiu eu as opta spre un NAC 5 sau 7. Am in vedere si un ATI Skimmer Power Cone 200is DC sau Skimmer Deltec SC 1351.
Ce pareri aveti pentru sistemul meu ce nu depaseste 400 L???
Eu am un NAC 3 pe viitor cine e interesat de el pot sa-l dau sau sa-l rezerv.
This message was edited 1 time. Last update was at 26/11/2016 19:09:43
La ATI am o singura problema ,trebuie sa recompartimetez sumpul ,e putin cam ingust primul compartiment, si mi se pare cam puternic pentru sistemul meu...dar imi place skimerul respectiv si are doar referinte super tari!!!
Nu ma refeream la linistea propriu-zisa ci la faptul ca e un pic supadimensionat pentru bazinul tau si nu o sa ai nici o problema pe viitor.
Al meu este un Bekket cu un injector, facut de Dragos (kirucd) pe un corp de Reef Octopus. Din ce am vorbit cu el atunci ar putea duce un bazin de 1000l...
Eu am ATI PowerCone 200is si am un volum de apa de vreo 350-380 litri cu tot cu sump. E OK, isi face treaba, nu are cum sa fie prea mare pentru acvariul tau... bine, ca functionare ma refer, ca fizic... deja e problema ta...
Va salut,
Azi uitandu-ma prin acvariu vad o chestie ce seamana a crab, si nu stiu de unde a aparut ca eu nu l-am bagat in interior. E save ptr corali sau merge spre toaleta???
This message was edited 1 time. Last update was at 01/12/2016 16:08:09