[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Jurnal de primavara - 240 litri  XML
Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Author Message
stefanp
Moderator

IP:

Walichii, o planta superba, una din preferatele mele!
Totusi mi se par un pic cam "alba". Ori poate poza e de asa natura.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
vladwill
Junior member

IP:

Poza e de vina, facuta cu telefonul . Sper ca in curand sa gaseasca nevasta incarcatorul de la aparatul de fotografiat si atunci vin cu poze mai bune .
Culoarea e mov ... rosu si avand in vedere ca doar de cateva zile am trecut de la 2x54W la 4x54W, ma astept ca si culorile sa devina mai intense la toate plantele .
Deocamdata cred ca e planta mea preferata.
Daca stiti plante care seamana cu Walichii ( ma refer in primul rand la forma frunzelor ) v-as multimi pentru sugestii .

Vlad
vladwill
Junior member

IP:

V-as fi recunoscator daca mi-ati mai "arunca" niste pareri legate de cele 2 pietre din dreapta, chiar si de solitara din stanga .
Credeti ca arata bine sau mai bine as folosi locul respectiv la plantat ?
Multumesc !

Vlad
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

vladwill wrote:Daca stiti plante care seamana cu Walichii ( ma refer in primul rand la forma frunzelor ) v-as multimi pentru sugestii .

Rotala sp. "Vietnam", arata aproape la fel da' e mai mare in diametru.

vladwill wrote:V-as fi recunoscator daca mi-ati mai "arunca" niste pareri legate de cele 2 pietre din dreapta, chiar si de solitara din stanga .
Credeti ca arata bine sau mai bine as folosi locul respectiv la plantat ?

Eu as folosi locu' la plantat .

Poze: smilie ... Poze cu plante
stefanp
Moderator

IP:

Porcu wrote:
Eu as folosi locu' la plantat .

Si eu la fel

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]

Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Go to: