Solutia care a recomandat-o userul viulian e cu multe smecheri. Daca citesti bine pe produs scrie ca pt a trata apa cu aceasta solutie ai nevoie de anumiti parametri in acvariu ca sa funcioneze. Si eu am vrut sa cumpar aceasta solutie pentru a imi curata apa de particule in suspensie, dar dupa ce am citit pe produs am descoperit ca trebuie sa mai cumpar in 2 produse + teste, sa reglez parametri iar apoi sa folosesc acest Crystal Water. Iar pe produs mai scrie ca daca nu ai parametri recomandati pe eticheta ei nu raspund de ineficienta solutiei. Acuma pe scurt , produsul e ok daca sti ce faci.
Ai 2 soluti :
1.Sa iei solutia si sa iasa din prima - ( imi vei spune ca am gresit , solutia e un miracol).
2.Sa iei solutia si sa nu functioneze (sa dai bani aiurea).
Eu am reusit sa faca ca apa sa fie curata Crystal (oarecum).
Reteta: un acvariu stabil, plante sanatoase, shimburi de apa regulate, un acvariu care nu este suprapolulat cu pesti.
Atunci cand schimb apa, acvariul devine tulbure dupa o zi se lipezeste.
O alta smecherie ar fi daca ai filtru intern, sa directionezi jetul de apa in asa fel incat sa agite suprafata apei si sa opresti bulele de aer care strica aspectul de (asta daca nu ai facut-o deja).
Am citit si alte posturi pe care le-ai scris si ai mari probleme, incerca sa nu mai aduci alti pesti, sa nu folosesti foarte multe substante, ai avut deja decese in acvariu posibil sa fie de la apa de la robiet.
Daca ai putea sa ne dai mai multe detali despre acvariu ar fi super ne-ar ajuta foarte mult in depistarea problemelor.
De exemplu:
1.Cand ai i-ai dat drumul acvariului
2.Cand ai introdus primi pesti, ce pesti ai momentan in acvariu.
3.Cat a durat ciclarea acvariului
4.Ce echipamente detine acvariul
5.Plante, lumina, mancare,
6.Daca echipamentele funcitoneaza non-stop (e crucial sa funcioneze 24/24)
7.Daca ai testat apa din acvariu, apa de la robinet.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
|