Salut tuturor, in sfirsit l-am facut

....200l

este superfrumos...pt mine, stiu ca inca m-ai am de lucru la el.
-acvariu 110 cu 40 latime si 45 inaltime home made
-filtru extern cu un debit de 700l/h home made(cu straturi de burete rar, burete dens, vata sintetica,carbune activ, pietris pentru bacterii,iarasi burete fin si un ultim strat de vata sintetica) fiecare strat de 3-4 cm.
-filtru intern eheim micut, de 180l/hpe cate il tin m-ai mult sa-mi dezvolte in buretul lui acele bacterii "bune"(si cu jetul de apa indreptat catre incalzitor ca sa il "ventileze" continuu)
-iluminatul este asigurat de 2 neoane clasice

care in 2 saptamini( cind iau salariu ) vor fii inlocuite de 2 osram flora
-substrat "sera numaistiucum

" 3 galetuse de 2,5kg plus 20 kg pietris de 3-5 mm
-5 plante (frumoaaaaase)pe care nu stiu cum l-e cheama dar o sa caut pe net
-pesti:2 corys , 2 xipho(ii am de 2 luni dar nu prea l-e place sexul ca nu au copii

)si 3 guppy(un mascul si 2 femele)plus vreo 30 puisori nascuti acum o saptamina si care convietuiesc cu cei mari in pace si armonie, cred ca sunt inca toti s-au aproape toti

ca nu-i pot numara.
Inca o data tin sa multmesc tuturor care direct s-au indirect m-au ajutat cu un sfat s-au mai multesi acestui site(adminilor

)chiar daca uneori am m-ai facut mici compromisuri si m-am m-ai abatut de la "cale"(sunt o fire incapatinata dar nu in extrem).
-m-ai jos am adresa unde pot fi vazute POZE cu acvariul meu si rog un admin sa mi-l transforme in link pt ca nu stiu cum

.
v-a salut pe toti.