[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Vand filtru intern Eheim si incalzitor Jager  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
valahul
Junior member

IP:

Ambele produse sunt absolut noi, au venit impreuna cu acvariul care sta inca in cutie. Dar am planuri pentru alte echipamente.

1) Filtru intern Eheim 2212
Filtru intern modular pt. Acvarii de apa dulce sau marine, cu cap motor pivotant si reglabil,cu sistem de aerare a apei, suprafata mare de filtrare – pt acvarii 100-200 l, 210-650 l/h

2) Incalzitor Jager 150W (200-300 litri)
Comes with a six foot, double insulated cord, an easy to use control dial with accurate 1 degree increments, an inner and outer water seal, easy to see pilot light, clip on holder with suction cups, precision bi-stable thermostat with a plus/minus of 1/2 degree F holding temperature, heat shield for creature protection, Innovative low water safety switch turns off heater if water gets low, 2mm thick shock resistant, thermal resistant glass, chrome nickel plated heating elements designed to avoid hot spots.
Completely submersible and can be placed upright or sideways.

Preturi:

1 - 90ron (~115ron in comert)
2 - 48ron (~63ron in comert)

Ca schimburi ma intereseaza DOAR unul dintre urmatoarele echipamente (evident cineva va plati o diferenta dupa caz):
- Eheim 2028
- Eheim 2229
- 2 x incalzitor 100W + 75W (nu Eheim neaparat, dar nici chinezisme)
[Email]
valahul
Junior member

IP:

Modificare de pret la incalzitor, intrucat l-am vazut in magazin cu 47 ron (eu ma orientasem in prealabil dupa pretul online).

Asa incat, incalzitor Jager 150W - 38 ron
[Email]
valahul
Junior member

IP:

Filtrul s-a dat!
[Email]
valahul
Junior member

IP:

A plecat si incalzitorul. Vanzare incheiata.

Multumesc acvariu.ro!
[Email]

Forum Index » Vanzari
Go to: