[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Sunt crescatori de Discusi in Cluj? (sau imprejurimi)  XML
Forum Index » Cichlidae
Author Message
cristianmad2000
Junior member

IP:

Dupa cum spune si numele topicului, cunoasteti crescatori de discusi in cluj sau prin apropiere?

In urma cu 2-3 luni am avut ceva parazit in acvariu (fapt pt care v-am si cerut sfatul http://www.acvariu.ro/forum/viewtopic.php?t=5333 ).
I urma incidentului am rams cu un singur discus care nu a prezentat nici un semn de boala si care traieste si acum bine merci (restul au murit toti in decurs de cateva zile).
Ma gandeam ca ar fi momentul sa mai cumpar 2-3 discusi sa-i tzina companie.

Singura problema este singurul magazin care avea discusi nu mai aduce.
petersimpf
Member
[Avatar]

IP:

vezi la vanzari
am de vanzare

Presupunerea este mama esecurilor...
[Email] [WWW] [Yahoo!]
florinmacri
Junior member

IP:

cristianmad2000 wrote:Dupa cum spune si numele topicului, cunoasteti crescatori de discusi in cluj sau prin apropiere?

In urma cu 2-3 luni am avut ceva parazit in acvariu (fapt pentru care v-am si cerut sfatul http://www.acvariu.ro/forum/viewtopic.php?t=5333 ).
I urma incidentului am rams cu un singur discus care nu a prezentat nici un semn de boala si care traieste si acum bine merci (restul au murit toti in decurs de cateva zile).

Ai mare grija pentru ca cel care ti-a ramas s-ar putea sa fie purtator sanatos a ceea ce ziceai ca ai avut in acvariu si la introducerea altora sa nu ai o mare surpriza........... Doamne fereste!
[Email] [Yahoo!]
cristianmad2000
Junior member

IP:

petersimpf wrote:vezi la vanzari
am de vanzare

Am vazut...dar esti cam departe
cristianmad2000
Junior member

IP:

florinmacri wrote:
cristianmad2000 wrote:Dupa cum spune si numele topicului, cunoasteti crescatori de discusi in cluj sau prin apropiere?

In urma cu 2-3 luni am avut ceva parazit in acvariu (fapt pentru care v-am si cerut sfatul http://www.acvariu.ro/forum/viewtopic.php?t=5333 ).

Ai mare grija pentru ca cel care ti-a ramas s-ar putea sa fie purtator sanatos a ceea ce ziceai ca ai avut in acvariu si la introducerea altora sa nu ai o mare surpriza........... Doamne fereste!

Pai ce sa ma fac cu asta ce mi-a ramas? Cum mi-as putea da seama daca este infectat?
florinmacri
Junior member

IP:

Sfatul meu este sa scapi de el, nu stiu cum, dar daca mai vrei alti pesti in acel acvariu asta te sfatuiesc eu. Sterilizeaza acvariul, ori cu Formol 36-40% ori cu banalul Hipoclor, clateste bine cu apa dupa. De preferinta sterilizarea sa dureze 24 ore.
Bafta!
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Cichlidae
Go to: