[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salutare, incantat de cunostinta  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
spiderdany
Member
[Avatar]

IP:

Am intarziat cu descrierea, dar tot ce pot sa fac e sa imi cer scuze si sa ma prezint politicos.
Ma numesc Daniel sunt din Brasov tocmai am inplinit 21 de ani, si doresc sa dezvolt pasiunea pentru acvaristica. De multa vreme am dorit sa imi fac un acvariu dar nu am avut posibilitatea. Cu multa vreme in urma am crescut un pestisor intr-un borcan de 3 litri cu 2 plante, 3 scoici,nisip nu stiu ce specie a fost dar stiu ca manca orce peste aduceam acasa. Am facut tot ce a-ti mentionat a nu face, eram mic si lenes sa citesc un minim despre pesti, a trait a crescut, dar dupa 6 luni de zile a murit tragic (a sarit din borcanel).
Acuma am inceput cu prima pagina , am studiat am intrebat si vreau sa incep cu un acvariu de 110 litri plantat (home made). Sper sa fie bine, am nevoie de ajutorul vostru. Am sa ascult si am sa invat.

Salutare si multumesc pentru ajutorul pe care l-am primit pana acuma.

Grija la apa umfla parchetu si streseaza nevasta.
[Email] [WWW] [Yahoo!]
fipilica
Senior member
[Avatar]

IP:

he he inca un brasovean. bine ai venit

...
[Yahoo!] [MSN]
RaresLuc
Senior member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit! Eu cred ca ai inceput cu dreptul in acvaristica, nu multi sunt cei care isi fac un acvariu, insa abia acum incepe treaba adevarata... :scalari: .
[Email]
m_3
Senior member
[Avatar]

IP:

Uite inca un incepator care colinda forumurile toata noaptea (Posted: Mon Feb 18, 2008 1:03 am), ca mine... . Cam aceleasi dimensiuni o sa aibe si acvariul meu...deci practic cautam cam acelasi lucru pe forumul asta.
Iti doresc si eu bine ai venit, bafta si nu in ultimul rand spor la lucru.
PS: Poate o sa ne mai intalnim noptile pe forum.

Forum Index » Despre noi
Go to: