Chiar daca am postat un pic pe acest forum abea acuma am citit despre acesta sectiune...scuzele de rigoare...

.Ca orice nou venit o sa am si eu o groaza de intrebari cu care sper sa nu plictisesc membrii acestui forum :somn: . Oricum ideea e ca o sa ma apuc cat de repede de amenajarea unui acvariu. Mentionez ca am avut acvariu cativa ani buni...pana am mers in alt oras la facultate si l-am desfiintat pt ca nu era cine sa il mai ingrijasca corespunzator. Acum insa dupa 5 ani de absenta ma apuc iar cu forte proaspete si mai ales cu cunostinte noi acumulate (gratie acestui forum si internetului

). Pentru inceput o sa amenajez un acvariu de 118 l (80 x 33 x 45), sunt dimensiuni atipice, stiu, dar deocamdata atat imi permite spatiul. Pe viitor am insa in plan un acvariu de 400 l (160 x 50 x 50)

. Oricum pana in vara nu misc nimic, deoarece sunt in faza de adunare de informatii si nici foarte mult timp nu am acuma (liceenta si alte tampenii ca de sfarsit de facultate...).
In fine cred ca v-am plictisit destul cu povestile. Va dores numai bine si va multumesc anticipat pentru ajutorul care o sa il oferiti.