[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Femela gravida? sau doar grasa?  XML
Forum Index » Vivipari
Author Message
varacosmin
Member

IP:

De ceva timp ma tot lamentez ca femele mea de guppy este pe punctul sa faca pui, dar nu stiu ce sa mai cred. Este cu adevarat mare si cu o burta imensa, cu abdomenul negru in partea posterioara, dar de pui nimic. Ce sa inteleg din asta? Se poate intampla sa dureze perioada de gestatie as de mult(de cam 12 zile este in forma asta)? Initial am tinut-o in maternitate, dar acum, de cam 5 zile este inapoi cu ceilalti pesti. Nu stiu cum trebuie sa procedez ca sa nu fiu luat pe nepregatite.
Multumesc.
bazil88
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Perioda de gestatie este de cca 30zile, insa aici mai intervine si problema cu masculii ...nu ai pomenit nimic de ei, este posibil si ca icrele ei sa nu fie eclozate de laptii masculului si ea saraca nu are motive sa nasca
Revino cu mai multe amanunte legate de populatia (in special de Guppy a) acvariului comun, de temperatura sa ne facem si noi o idee de ceea ce ai tu acoloa si ai sa primesti un sfat mai bun.
Pana atunci multa bafta!

Sa fii liber nu inseamna sa faci tot ce vrei, ci sa stii ca poti sa vrei.

http://www.youtube.com/watch?v=yKihfekc7Qo

aim icon
varacosmin
Member

IP:

Astazi am avut prima serie de pui din viata mea. Asteptarea a fost destul de lunga, dar acum puii sunt in maternitate. Se pare ca masculii si-au facut pana la urma datoria. Deocamdata sunt doar cativa pui, cam 7-8, dar cred ca femela nu se va opri aici. Maine ma duc sa cumpar mancare speciala pentru pui.
Multumesc
bazil88
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Ah! ok, felicitari si sa-ti traiasca, deci ai trecut de pasul asta....

Sa fii liber nu inseamna sa faci tot ce vrei, ci sa stii ca poti sa vrei.

http://www.youtube.com/watch?v=yKihfekc7Qo

aim icon

Forum Index » Vivipari
Go to: