[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Cumpar rotor Fluval 404  XML
Forum Index » Cumparari
Author Message
florin0_2001
Member
[Avatar]

IP:

Salut!

Asa cum spune si titlul, caut sa cumpar un rotor pentru Fluval 404. Am fost pe la magazinele de pe Turda, Campia Libertatii si la Hornbach. Nu am gasit pe nicaieri piese de schimb. Daca stiti vreun magazin cu piese sau daca are cineva vreun rotor de la vreun filtru stricat il rog sa imi dea de stire!

Multumesc frumos!
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

florin0_2001 wrote:Daca stiti vreun magazin cu piese
Trebuie sa-l poti cumpara de la ZooMania, la ZooMania Baia Mare aduc piese de schimb pentru Fluval la comanda daca nu la au in magazin .
Incearca acolo de unde ai luat filtrul, eu stiu ca sint obligati sa-ti asigure piese de schimb, daca nu vor aminteste-le de protectia consumatorului .

Poze: smilie ... Poze cu plante
florin0_2001
Member
[Avatar]

IP:

Am fost la Animax-ul de pe Turda, de unde am cumparat filtrul si baiatul de acolo a ridicat din umeri. Am facut o incercare si la magazinul online, am vazut ca au rotor pentru Fluval 304. Poate aduc si de 404. Astept raspuns de la ei. O sa incerc si la Zoomania. Multumesc frumos!
kid
Member
[Avatar]

IP:

Incerca si la cora din pantelimon
[Yahoo!]

Forum Index » Cumparari
Go to: